Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δηλώσεις Λολίτας Λύμουρα και Έλενας Τσινέκε στο Διεθνές Τουρνουά Νίκης Λευκάδας (vid)

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε μετά το τέλος του Διεθνούς Τουρνουά μπάσκετ Γυναικών Νίκη Λευκάδας που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/9) στη Λευκάδα η διεθνής με την Εθνική Ελλάδας γκαρντ του ΠΑΟΚ Κυάνα, Λολίτα Λύμουρα, που μίλησε για το τουρνουά, την Εθνική και για το πρωτάθλημα της Α1 και το νέο απόκτημα της Νίκης Λευκάδας Έλενα Τσινέκε, που τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται δουλειά και ότι έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι.

Λολίτα Λύμουρα( παίχτρια ΠΑΟΚ Κυάνα): << Ήταν ένα δυνατό τουρνουά και αυτό φάνηκε από τα σκορ σε όλα τα παιχνίδια, που έληξαν στο πόντο περίπου. Και ήταν πάρα πολύ κάλο για την προετοιμασία και συνεχίζουμε.
Εύχομαι  και ελπίζω η επιτυχία της Εθνικής να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για να μην παίζουμε μεταξύ συγγενών και φίλων. Η επιτυχία της Εθνικής, θα είναι μεγαλύτερη επιτυχία, ώστε να φέρει καινούργια παιδιά στο άθλημα.
Από εκεί και πέρα για μένα ο Ολυμπιακός ήδη έχει πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι πολύ κακό για εμάς, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Να του ευχηθώ και καλή επιτυχία και στο Ευρώ καπ, αλλά από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες πιστεύω ότι είναι ίσες και στόχος μας και του ΠΑΟΚ είναι να κάνουμε μια καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι, είναι η τετράδα.
Οι τρεις ξένες ναι με είναι καλό για το επίπεδο της Α1, αλλά για μένα, όπως χαίρομαι που βλέπω την Τσινέκε που είναι το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ που παίζει στη Λευκάδα και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, να φανούν από κάτω κορίτσια, ώστε να έχουν ενεργό ρόλο και οι “μικρές” να βγουν μπροστά.>>

Έλενα Τσινέκε (παίχτρια Νίκης Λευκάδας): << Παίξαμε δύο δυνατά παιχνίδια και οι τρεις ομάδες ήτανε υψηλά ανταγωνιστικές, θέλουμε δουλειά ακόμα και συνεχίζουμε.
Θα έλεγα ότι το κύπελλο είνια μία άτυχη κλήρωση για εμάς, αλλά δεν μας πτοεί αυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Αρκεί να κάνουμε την προσπάθεια, αυτό είναι που μετράει.
Όσο αναφορά το πρωτάθλημα, θέτουμε υψηλούς στόχους και με δουλειά και υπομονή, πιστεύω ότι θα πάμε μπροστά.
>>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.