Ήττα, εξηγήσεις, υλικές ζημιές και προπόνηση για τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα αυτή την φορά μέσα στην Πρέβεζα με αντίπαλο την Δόξα Δράμας θορύβησε τους μεγαλομετόχους της ομάδας, Κατσιμπόκη και Τσούτση οι οποίοι κάλεσαν τον Αντώνη Δρακόπουλο προκειμένου να ακούσουν και την δική του άποψη για την κακή πορεία της ομάδας. Προσθέτουμε εδώ πως η Κυριακάτικη ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα του ΠΑΣ αφού κατά την διάρκεια του κάκιστου πρώτου γύρου οι «κιτρινίμαυροι» είχαν καταφέρει να κρατήσουν την έδρα τους αλώβητη.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπήκε σε δικαιολογίες παίρνοντας επάνω του ένα μεγάλο μέρος της αποτυχίας. Άλλωστε με το έργο που έχει καταθέσει μέχρι στιγμής ο Αντώνης Δρακόπουλος έχει κερδίσει τους πάντες μέσα στην ομάδα, ακόμα και τους  ποδοσφαιριστές. Είναι άλλωστε φανερό πως η ομάδα έχει κάνει… άλματα προόδου και αυτό σε μεγάλο ποσοστό οφείλεται στον προπονητή.

Χαλαρή ήταν η προπόνηση της Δευτέρας για όσους αγωνίστικαν

Στο αγωνιστικό μέρος η Δευτέρα για την Πρέβεζα ήταν ημέρα ξεκούρασης και περισυλλογής. Η προπόνηση που έγινε σε δυο γκρουπ ήταν χαλαρή καθώς όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή έκαναν αποθεραπεία στο γήπεδο του Αρχαγγέλου, εν αντιθέσει με τους υπολοίπους που έτρεξαν αρκετά χιλιόμετρα στο βοηθητικό του «Αθανασία Τζουμελέκα». Το παρών έδωσε μάλιστα για πρώτη φορά στην προπόνηση και ο Γιάννης Φιρινίδης που έφτασε την Κυριακή στην Πρέβεζα για μόνιμη εγκατάσταση μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΣ.
Στο μεταξύ δεν παραβρέθηκε ο νεαρός Γιάννης Κατσάνος που την προηγούμενη εβδομάδα δοκιμάστηκε από τον Αντώνη Δρακόπουλο και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο νεαρός δεν έπεισε με τα δείγματα γραφής που έδωσε και απορρίφτηκε. Σχετικά με την περίπτωση του τραυματία Νίκιτς τα νέα αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες καθώς ο ποδοσφαιριστής πήγε στο Αγρίνιο προκειμένου να τον εξετάσει ο προσωπικός του γιατρός.

Υλικές ζημιές

«Βομβδισμένο τοπίο» θύμιζε η μικρή εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου, που φιλοξένησε τους φίλους της Δόξας την επομένη του αγώνα.  Μετά το τέλος οι φίλοι των Δραμινών «ξέσπασαν» στα πλαστικά καθίσματα, τα οποία και εκσφενδόνιζαν προς την πλευρά των φίλων της Πρέβεζας.  Τα σπασμένα καθίσματα με μία πρόχειρη καταμέτρηση ξεπερνάνε τα 200 και η διοίκηση της Δόξας θα κληθεί να πληρώσει τα… σπασμένα. Παράλληλα εξαιτίας του «πετροπόλεμου» που ακολούθησε την αναμέτρηση ένας φίλος των φιλοξενούμενων μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση του όμως δεν ήταν ανησυχητική και πήρε άμεσα εξιτήριο.

Γερασίμου Γιώργος

Σάκκος Βησσαρίων (φωτογραφικό υλικό)