Αεροθλητικό Σωματείο : Αετός (Αιώροπτερο)

Για να ασχοληθεί κάποιος με τον αετό δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φυσική κατάσταση η και ιδιαίτερη μυϊκή δύναμη απλός να μην έχει καρδιακά προβλήματα και να μην πάσχει από υψοφοβία (ιλίγγους),επιληψίες η κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας που ο γιατρός του θα του σύστηνε να μην πετάξει.

Περιορισμός ηλικίας δεν υπάρχει απλός για νέες και νέους από 16 ετών χρειάζεται η έγγραφη συναίνεση των γονιών τους.

ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Βασική εκπαίδευση Περιλαμβάνει : 1)Τον αναγκαίο εξοπλισμό. 2)Ελάχιστο 80 με 100 προσπάθειες, πρακτική εξάσκηση σε επικλινές έδαφος και λοφάκια ,τεχνικές απογείωσης – προσγείωσης. 3) 7 ώρες θεωρία : αεροδυναμική-μετεωρολογία -εκμάθηση υλικών-τεχνική της πτήσης και κανόνες εναέριας κυκλοφορίας.

4) 2 ψηλές πτήσεις με την βοήθεια ασυρμάτου.

Αφού τελειώσετε την Βασική εκπαίδευση εάν δεν αγοράσετε για κάποιο χρονικό διάστημα δικό σας εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης από το σωματείο και πτήσης, παρουσία του εκπαιδευτή, ο οποίος θα εκτιμήσει την καταλληλότητα των ανεμολογικών συνθηκών για την πτήση.
Μετά την Βασική εκπαίδευση η νέα η ο νέος πιλότος πετά για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα με τον δικό του εξοπλισμό, (τουλάχιστον 10 πτήσεων) υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του εκπαιδευτή του.

Πληροφορίες:

Γρηγόρης Ιατρού Εκπαιδευτής Αετού (Αιωροπτέρου).
τηλ: +30 6936 946051,
e-mail : gregory@tre.laΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε