Αλλαγή στη Βαθμολογία Γ’ Εθνικής και -2 για ΠΑΣ Πρέβεζα

Νέα αλλαγή είχαμε στη βαθμολογία του Βορείου ομίλου καθώς έγινε δεκτή η έφεση του Παναιτωλικού. Μετά την αποχώρηση της Ένωσης Θράκης  στα μέσα του πρωταθλήματος είχε αποφασιστεί να δωθούν 3 βαθμοί σε όλες τις ομάδες και κατοχύρωση του αγώνα με 3-0.  Φυσικά αυτό επέφερε αλλαγές στο βαθμολογικό χάρτι και ομάδες που είχαν ηττηθεί από την Θράκη να παίρνουν τους 3 βαθμούς πίσω. Έπειτα από έφεση του Παναιτωλικού η εκ νέου αλλαγή στη βαθμολογία επηρεάζει και την βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΣ Πρέβεζα όπου του αφαιρούνται 2 βαθμοί ενω ο Εθνικός Φιλιππιάδας παραμένει στους 30 βαθμούς μιας και είχε νικησει εκτός έδρας την Θράκη αλλά πλησίασε ακόμη περισσότερο της ομάδες που προηγούνται απάυτόν στη βαθμολογία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: “Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Εκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Παναιτωλικού κατά, της από 14/01/2009 απόφασης που είχε λάβει η Ενωση Β’-Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και των αποφάσεων υπ’ αριθμόν 194 και 143 του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την προηγούμενη απόφαση και αποφαίνεται ότι: Η σύνταξη του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας πρέπει να γίνει βάσει των αποτελεσμάτων που σημειώθηκαν στους αγώνες στους οποίους συμμετείχε το ΤΑΠ Ενωση Θράκης, όπως ορίστηκαν από τη διοργανώτρια αρχή οι αγώνες αυτοί“.

Η νέα βαθμολογία ΕΔΩ