Αλλοίωση αποτελέσματος καταγγέλει ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Σαν ΤΑΠ ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ αλλά και ως άνθρωποι που αγαπάμε και υπηρετούμε το ποδόσφαιρο βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε πως γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας αλλοίωσης αποτελέσματος και κατ’ επέκταση ολόκληρου του πρωταθλήματος. Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ είδαμε τον Α΄ βοηθό κ. Παχαρίδη αλλά και τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τσενεκίδη και οι δυο από τον σύνδεσμο διαιτητών της Δράμας, να στερούν με προκλητικό τρόπο από την ομάδας μας το δικαίωμα να διεκδικήσει επί ίσης όροις την νίκη με τον αντίπαλο μας. Αναφερόμαστε στην φάση του 88’ όταν ο επόπτης Παχαρίδης ακύρωσε λανθασμένα το γκολ του Γκαρασίνο υποδεικνύοντας τον οφ-σάιντ.

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να καταφερθούμε υποτιμητικά προς την αντίπαλο ομάδα. Απεναντίας οι άνθρωποι του Εορδαϊκού είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που κάνουν. Οι… καρποί της οποίας άλλωστε φαίνονται και από την βαθμολογική τους θέση.

Ωστόσο σαν ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ έχουμε κάνει μια προσπάθεια να καταξιωθούμε στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ενώ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προχωρήσαμε σε ένα αξιόλογο για τα δεδομένα μας οικονομικό άνοιγμα. Θα θέλαμε λοιπόν να ξέρουμε αν για το μέλλον μας αποφασίζουν κάποιοι άλλοι, αν το πρωτάθλημα παίζεται στα γραφεία κάποιων… καρεκλοκένταυρων ώστε και εμείς να απαλλαχθούμε από τα άγχη και σκοτούρες.

Πρόεδρος ΤΑΠ ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

Παναγιώτης Τσούτσης

Γιώργος Γερασίμου