Αστέρας Πρέβεζας: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Την καλύτερη εμφάνιση από ιδρύσεως του συλλόγου έκαναν οι αθλητές του Φ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου που έγινε στις 21/02/2009 στο Ιππικό Κέντρο Μαρκοπούλου – ΑΘΗΝΑ.
Ο ΧΡΗΣΤΟΥ Ευάγγελος ήταν ΠΡΩΤΟΣ Πανελληνιονίκης στην κούρσα των 3000μ. πανπαίδων με επίδοση 9΄36″.  Ο ΧΡΗΣΤΟΥ την 1η Φεβρουαρίου είχε κερδίσει και το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης.

Η ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Μαρία κατέκτησε την 8η Πανελλήνια νίκη στο αγώνισμα των 8000μ. γυναικών.
Η πρωταθλήτρια επί σειρά ετών στα 3000μ. στηπλ, πήρε την καλύτερη θέση για την ίδια μέχρι σήμερα στον ανώμαλο δρόμο με επίδοση 31΄08″.Στα 2000μ. Πανκορασίδων η αθλήτρια του Φ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία ήρθε 28η ανάμεσα σε 160 κορίτσια που αγωνίστηκαν και η ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ Σπυριδούλα στην 75η θέση.

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει τον αθλητή και τις αθλήτριες, καθώς και τον προπονητή τους ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΝΩΛΗ΄.  Ευχαριστεί την προπονητική ομάδα του συλλόγου (ΓΕΩΡΓΟΠΕΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ,  ΜΠΑΡΚΑ ΚΩΝ/ΝΑ) για την δουλειά που κάνουν στο Σύλλογο.

Συγχαίρει επίσης τον αθλητή του Α.Ο. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΗΤΣΗ Ορέστη για την εμφάνισή του στα 10000μ. ανδρών.

Ευχαριστεί την επιχείρηση αλουμινίου ΛΑΜΠΡΑΚΟΥΛΗ για την προσφορά αθλητικού υλικού στο σύλλογο, καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας για την αγορά αθλητικού υλικού στο ΤΑΔ (Αθλητικό Σχολείο)Πρέβεζας για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών – αθλητών που ανήκουν στο Σύλλογο μας.

ΤΟ Δ Σ   του
Φ.Σ. “ΑΣΤΕΡΑΣ ” ΠΡΕΒΕΖΑΣ