Αύριο τα σπουδαία για την Πρέβεζα

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Πρέβεζας ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης του Βόλου απέναντι στη Νίκη. Πρώτα από όλα το τεχνικό τιμ μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση και την νίκη επί του Παναιτωλικού, ζήτησαν ωστόσο να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στους εναπομείναντες αγώνες. Ο Αντώνης Δρακόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και μοναδικές δεδομένες απουσίες είναι αυτές των Μπελεβέτη, Μαρκορά και Χαϊδάκη. Ο πρώτος συνεχίζει να αντιμετωπίσει πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν προπονήθηκε για μια ακόμα ημέρα. Έτσι θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι προκειμένου να προφυλαχτεί και να αποφύγει πιθανή υποτροπή. Στην περίπτωση του Μαρκορά τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα καθώς ο Ουρουγουανός από χθες βρίσκεται στην Αθήνα για να δει ο γιατρός που τον παρακολουθεί επί σειρά ετών την μαγνητική. Τα μηνύματα δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα και μοιάζει δεδομένο πως θα χρειαστεί νυστέρι για να ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Ο Χαϊδάκης είναι τιμωρημένος λόγο της εμπλοκής του στα επεισόδια που ακολούθησαν το παιχνίδι με τον Πυρσό Γρεβενών κάτι που σημαίνει αυτόματα πως θα χάσει τουλάχιστον τρεις αγωνιστικές. Η οριστική απόφαση θα βγει αύριο όταν και ο ποδοσφαιριστής θα απολογηθεί. Σημειώνεται πάντως πως έχει εκτίσει ήδη την μια αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Σήμερα τα σπουδαία

Αύριο θα εκδικαστεί εκ νέου η περίπτωση των βαθμών που επιστράφηκαν στην Ένωση Θράκης που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Στο ΔΣ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο ΠΑΣ θα πάρει πίσω τους 2 βαθμούς εξαιτίας του 1-1 με την Ακριτική ομάδα στην Πρέβεζα ωστόσο μένει και το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης. Καλό θα είναι να επισημάνουμε πως αν οι βαθμοί επιστραφούν θα πάει στον +2 και ο Θερμαϊκό κάτι που σημαίνει πως η διαφορά των «κιτρινόμαυρων» από την ζώνη του υποβιβασμού δε θα αυξηθεί, θα πλησιάσουν ωστόσο τις ομάδες που είναι από πάνω τους πολύ. Για την ακρίβεια η διαφορά των τριών βαθμών από τον Εθνικό Φιλιππιάδας να φτάσει τον έναν βαθμό και να φτάσουν στο -3 από Φωκικό και Οδυσσέα Αναγέννησης.

Γιώργος Γερασίμου