Βρήκε λύση η Λαμία… αν και έπεσε

Του Γιώργου Γερασίμου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Λαμίας με συλλόγους της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής για συγχώνευση. Ο Νίκος Αγγελάκης -εκ των παραγόντων του συλλόγου μίλησε στο PrevezaSports.gr και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες: «Είναι αλήθεια πως βρισκόμαστε στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με 3 ομάδες από τον Νότιο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και μια από την Β’. Προς το παρών δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε κάτι αν δεν τελειώσει το θέμα. Είναι κρίμα πάντως για μια ομάδα με την δυναμική της Λαμίας να αγωνίζεται στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Και μόνο το γεγονός όμως ότι παλέψαμε μέχρι τέλους την παραμονή μας στην κατηγορία με τόσο προβλήματα που αντιμετωπίζαμε είναι πραγματικά απορίας άξιο» κατέληξε ο παλαίμαχος διαιτητής.

Παράλληλα και με την… μάχη της παραμονής στην κατηγορία να έχει χαθεί οι πάντες στο σύλλογο προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Με την παρακάτω ανακοίνωση η ΠΑΕ γνωστοποιεί την λύση της συνεργασίας της με τέσσερις ποδοσφαιριστές.
«Η ΠΑΕ ΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει τη με κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τους ποδοσφαιριστές Σόμπτσακ, Γιαρόσκεβιτς, Μήτρου και Μαντζιούρα. Η ΠΑΕ. ευχαριστεί τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».