Γιώργος Χριστοδούλου: «Όλα τα ωραία στη ζωή τελειώνουν γρήγορα»

Κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του ΠΑΣ Πρέβεζα είναι πλέον ο Γιώργος Χριστοδούλου ή αλλιώς Λούης όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν.
Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια αφοσίωσης στον ΠΑΣ ο έμπειρος μέσος αποφάσισε να αναζητήσει αλλού… λιμάνι για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος στο prevezasports.gr.
Για την ακρίβεια μετακόμισε λίγα… ναυτικά μίλια νοτιότερα καθώς επόμενος σταθμός την καριέρας του είναι ο Τηλυκράτης από την Λευκάδα. Η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε της περασμένη Τρίτη και από την Τετάρτη κιόλας προπονείται ήδη με την νέα του ομάδα. Το Prevezasports βρήκε τον ποδοσφαιριστή στην δεύτερη του προπόνηση με την φανέλα της νέας του ομάδας (φωτό) και μας μίλησε για την νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά και την ομάδα της καρδιάς του που δεν είναι άλλη από τον ΠΑΣ.
«Μετά από ατελείωτα χρόνια στον ΠΑΣ Πρέβεζα με την φανέλα του οποίου έχω ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές αλλάζω ποδοσφαιρική “στέγη”. Δυστυχώς στην ζωή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έκανα τον κύκλο μου στην ομάδα. Πλέον στον Τηλυκράτη ανοίγεται ένα νέα κεφάλαιο για εμένα και ελπίζω να βοηθήσω με την παρουσία μου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εγώ έχω ακόμα όνειρα και φιλοδοξίες. Για αυτό άλλωστε δεν κρεμάω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια» τόνισε.
Στην συνέχεια φρόντισε να ευχηθεί ότι καλύτερο στους πρώην συμπαίκτες του και τον νέο τεχνικό της Πρέβεζας, Αντώνη Δρακόπουλο: «Την Πρέβεζα την περιμένει δύσκολος δρόμος αλλά αισιοδοξώ πως θα καταφέρουν τα παιδιά. Μέχρι στιγμής είχαμε την τύχη εναντίον μας και μείναμε στα χαμηλά της βαθμολογίας. Ο Δρακόπουλος μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το διάστημα που συνεργαστήκαμε. Δουλεύει πολύ και είναι τόσο απαιτητικός που μαζί του δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε στιγμή. Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι ενεργό μέλος της ομάδας και θα είναι χαρά μου να βοηθήσω. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τους “Ιππόκαμπους” για την συμπαράσταση τους στην ομάδα αλλά και σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια.  Τους χρειάζεται η ομάδα και καλό θα ήταν να την στηρίξουν» κατέληξε.

Γερασίμου Γιώργος