Διαιτητές Γ’ & Δ’ Εθνικής

Ο κ. Καραπλής από την Φωκίδα θα είναι ο διαιτητής του Κυριακάτικου παιχνιδιού του ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Μακεδονικό, με βοηθούς τους κ. Ζυγούρη και κ. Κότσαλο από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Καρανικόλας από την Φωκίδα. Παρατηρητής ο κ. Τσίτσιος από την Θεσπρωτία.

Στο μεγάλο γειτονικό ντέρμπυ ανάμεσα στον Αμβρακικό Βόνιτσας και τον Τηλυκράτη Λευκάδας διαιτητής θα είναι ο κ. Καραγκούνιας από την Αχαΐα, ο οποίος είναι διαιτητής Β΄ Εθνικής κατηγορίας όπως και οι βοηθοί του κ. Ρηγόπουλος και κ. Χρυσόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο διαιτητών. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Τσιρώνης από την Αιτωλοακαρνανία.

Στην Κόνιτσα στο παιχνίδι ανάμεσα στην Πίνδο και στον Απόλλων Πάργας διαιτητής θα είναι ο κ. Μαλλιώρας με βοηθούς τους κ. Αθανασίου και κ. Πολύζο από την Καρδίτσα και παρατηρητής ο κ. Γεωργούδης από την Κέρκυρα.

Στο παιχνίδι του Θριάμβου Λούρου με τον Όλυμπο Κέρκυρας διαιτητής θα είναι ο κ. Αναστασίου με βοηθούς τον κ. Μαντζανά και την κ. Ντουρμά από την Λάρισα. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Λαδόπουλος από την Ήπειρο.

Κώστας Κολιός