Δρακόπουλος: «Δεν είναι στο χέρι μας η παραμονή»

Δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την μετέπειτα πορεία της Πρέβεζας στο πρωτάθλημα ο προπονητής του ΠΑΣ, Αντώνης Δρακόπουλος.  Ο έμπειρος τεχνικός ήταν προσκεκλημένος αθλητικής εκπομπής στο Arta TV όπου δήλωσε πως πλέον η υπόθεση παραμονής στην κατηγορία δεν εξαρτάται  αποκλειστικά και μόνο από αυτούς: «Πλέον η παραμονή εξαρτάτε και από άλλα αποτελέσματα. Είναι συνάρτηση των βαθμών που θα μαζέψουμε με αυτούς που θα χάσουν οι άμεσοι αντίπαλοι μας. Εμείς από την πλευρά μας δουλεύουμε πολύ και συστηματικά και πιστεύω στο τέλος να τα καταφέρουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια και αναφορικά με το περιορισμένο μπάτζετ  ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Σίγουρα δεν υπάρχει η οικονομική άνεση προκειμένου να παίρναμε και άλλους παίκτες των χειμώνα. Το μπάτζετ μας ήταν περιορισμένο και απαιτούνταν προσεκτικές κινήσεις προκειμένου όσοι έρθουν να μπούνε άμεσα στην ομάδα και να προσφέρουν.  Πιστεύω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά πάντως και ισχυροποιήσαμε το ρόστερ».

Σε ότι έχει να κάνει με την μέχρι στιγμής πορεία στο πρωτάθλημα ο Δρακόπουλος δεν κρύφτηκε. «Οι ευθύνες για

την πορεία της ομάδας βαραίνουν τους πάντες. Μεταξύ άλλων και εμένα.  Όλοι ενωμένοι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από εδώ και πέρα. Όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Μας περιμένει δύσκολο έργο αλλά πιστεύω πως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι» κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Τσούτσης με τηλεφωνική παρέμβαση παρουσιάστηκε ενωτικός. Ζήτησε την συμπαράσταση όλων αυτές τις δύσκολες στιγμές, ενώ ειδική αναφορά έκανε και στο πρόστιμο που καλείτε να

πληρώσει η ομάδα για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.  «Νομίζω πως το πρόστιμο δεν ήταν δίκαιο. Θεωρώ πως οι οπαδοί μας   προκλήθηκαν και αντέδρασαν. Γίνονται προσπάθειες και πιστεύω να καταφέρουμε να μειώσουμε αρκετά αυτό το ποσό. Παράλληλα είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και πιστεύω στο τέλος θα έχουμε πετύχει την παραμονή μας στην κατηγορία» επισήμανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prevezasports.gr ωστόσο οι προσπάθειες της διοίκησης του ΠΑΣ φαίνεται πως αποδίδουν καρπ

ούς και το ποσό των 9.000 ευρώ θα μειωθεί κατά πέντε με έξι χιλιάδες ευρώ.

Γιώργος Γερασίμου