Δ’ Εθνική: Ρεπορτάζ για το ντέρμπυ Απόλλων Πάργας-Τηλυκράτης

Τα βλέματα όλων των φιλάθλων του 5ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος είναι στραμμένα την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπυ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας στην Πάργα ανάμεσα στον Απόλλων και στον πρωτοπόρο Τηλυκράτη. Οι γηπεδούχοι του Νίκου Βέκιου αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα από τραυματισμους και τιμωρίες, ενώ και από την άλλη πλευρα δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Γιωργο Κατηφόρη. Ο προπονητής του Απόλλων κ. Βέκιος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Κατσαούνη, Λουκούμη, Βάσιος Ε., τον τραυματία Παπαδόπουλο Σ., ενώ αμφίβολος είναι ο επίσης τραυματίας Κώστας Παπαδόπουλος, και οι Λιάλιος, Δέσκας, Δονάτος που ταλαιπωρούνται από ίωση. Ο Γιωργος Κατηφόρης από την άλλη πλευρά δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Κωστακιώτη και τον τραυματία Καλογέρη, ενώ την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Τηλυκράτη θα κανει ο Γιώργος Χριστοδούλου  και επανέρχεται ο Γεωργάκης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Οι δύο προπονητές σε αποκλειστικές τους δηλώσεις στο prevezasports.gr δήλωσαν.

Ν. ΒΕΚΙΟΣ(ΑΠΟΛΛΩΝ): Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο Τηλυκράτη. Είναι ένα ντέρμπυ της ΕΠΣ και σίγουρα για εμάς το παιχνίδι γίνεται ακόμη πιο δύσκολο λόγω των πολλών απουσιών που έχουμε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.
Γ.ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ(ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ): Μετά την μεγάλη νικη που πετύχαμε την Τετάρτη στο Κομπότι η ομάδα μου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν παύει όμως το παιχνίδι να είναι ένα γειτονικο ντέρμπυ με τις όποιες ιδιαιτερότητες του και σίγουρα έχει τις δυσκολίες του.

Κώστας Κολιός