Δ’ Εθνική: Τσάμπα ήττα για Απόλλων Πάργας

Απόλλων Πάργας-Άραχθος Παχυκαλάμου 2-3Η τύχη γύρισε την πλάτη σήμερα στον Απόλλων Πάργας και γνώρισε την ήττα από τον Άραχθο Πακυκαλάμου. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχε δυο δοκάρια, και πολλές χαμένες ευκαιρίες και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί. Επίσης οι άνθρωποι του Απόλλων Πάργας έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή του παιχνιδιού τον κ. Στεφανίδη του συνδέσμου Καστοριάς για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε ανατροπή του Λιάλιου και για το νικητήριο γκολ του Αράχθου που προήλθε από εμφανή θέση οφσάιντ. Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Απόλλων Χρήστου Κατσαούνη που λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι έπαθε κάταγμα στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων όπου και χειρουργήθηκε. Στο παιχνίδι ο Άραχθος προηγήθηκε στο σκορ στο 13΄ με αυτογκόλ του Παπαδόπουλου Κ. και  ο Απόλλων ισοφάρισε στο 16΄ με τον Λιάλιο. Στο 20΄ ο Ζήσης με ένα υπέροχο γκολ πέτυχε το 2-1 για τον Απόλλων. Στο 27΄ ο Μπούρμπος είδε εκτός θέσης τον Μπάμπη και με μακρινό σουτ πέτυχε το 2-2. Στο 38΄ κεφάλια του Γεράκη στο δοκάρι. Στο 80΄ ο Νταλάκας από εμφανή θέση οφσάιντ πέτυχε το τελικό 2-3, και στο 83΄ σουτ του Καρακίτσου σταμάτησε στο δοκάρι του Κατερίνη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Στεφανιδης από την Καστοριά που όπως προείπαμε έχει πολλά παράπονα ο Απόλλων.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μπάμπης, Αηδόνης, Κολοκούρας, Παπαδόπουλος Κ., Γεράκης, Ζήσης, Νταής, Λιάλιος(73΄ Μώκος), Ντόκος (80΄ Κατσαούνης), Λουκούμης, Καψιώτης (54΄ Καρακίτσος).

ΑΡΑΧΘΟΣ: Κατερίνης, Καλόγηρος, Παππάς(46΄ Βασιλάκογλου), Μπούρμπος(81΄ Σταμούλης), Ζήγγερης, Παπαγιάννης, Γούλας, Σιαπλαούρας, Νταλάκας, Ευταξίας, Καρίνος(69΄ Λώλης).

Το Δ.Σ. ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλων Πάργας εύχονται στον ποδοσφαιριστή του συλλόγου Χρήστο Κατσαούνη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

***Το team  του Prevezasports.gr εύχεται στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Πάργας ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Κολιός Κώστας