Επιτυχίες του Ν.Ο.Π. στους Χειμερινούς Κολυμβητικούς Αγώνες

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας στους Χειμερινούς Κολυμβητικούς  Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών (10-11-12 ετών) που πραγματοποιήθηκαν στην Κέρκυρα το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Απριλίου 2009 .

Οι αθλητές του ομίλου μας πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά εξαιρετική εμφάνιση αφού κατέκτησαν τρία μετάλλια στα αγωνίσματα που κολύμπησαν, βελτιώνοντας κατά πολύ τα προηγούμενα ατομικά τους ρεκόρ.

Συγκεκριμένα οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας  σημείωσαν τις εξής διακρίσεις:

α/α  Ονοματεπώνυμο Αθλητή

1.    Κατσανάκης  Κων/νος

50 Πρόσθιο Χρόνος:38.80 – 2ος

100 Πρόσθιο Χρόνος:1.28.22 – 2ος

200 Πρόσθιο Χρόνος:3.15.30 -2ος

2. Δενδρινού-Ζιάκα Μαρία -7η

7η 50 Πρόσθιο Χρόνος:56.30 –7η

9η 100 Πρόσθιο Χρόνος:2.20.30 -9η

Το Κολυμβητικό Τμήμα  του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας νοιώθει την υποχρέωση να συγχαρεί τους αθλητές , τους γονείς των παιδιών καθώς επίσης και τον προπονητή τους  Κατσανάκη Απόστολο  για την προσπάθεια που καταβάλουν  και που για άλλη μια φορά εκπροσώπησαν επάξια την πόλη μας και κατ επέκταση το νομό Πρέβεζας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αθλητές αναγκάστηκαν να προπονούνται στο Κολυμβητήριο της  Άρτας και σε Γυμναστήριο της Λευκάδας αφού το Κολυμβητήριο της Πρέβεζας παρέμενε κλειστό όλο το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας για τους αγώνες.

Οι επιτυχίες αυτές των αθλητών ας θεωρηθούν ως « σ κ υ τ ά λ η » των επιτυχιών του μέλλοντος , κι ας γίνουν ερέθισμα του αισθήματος ευθύνης που πρέπει όλους μας να μας διακατέχει. Κυρίως, όμως, ας γίνουν αιτία να εντείνουν τις προσπάθειές τους οι ιθύνοντες ώστε το άθλημα της Κολύμβησης να τύχει της ανάλογης προστασίας και ενδυνάμωσής της στην τοπική μας κοινωνία.

.

Το Κολυμβητικό Τμήμα  του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας