Θρίαμβος Λούρου-Σκουφάς Κομποτίου 1-4

Ο Σκουφάς Κομποτίου μετά την μεγάλη νίκη με 4-1 που πέτυχε σήμερα μέσα στο γήπεδο του Ζαλόγγου επί του Θριάμβου Λούρου προκρίθηκε στην Β΄ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας. Οι δυο ομάδες παρατάχτηκαν σήμερα με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια και στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν πολύ φτωχό ενώ επικρατούσε και δυνατός αέρας που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε κάτι που συνέβαλε και το γρήγορο γκολ που πέτυχε στο 46΄ ο Δόσης με σουτ κάνοντας το 0-1 για τον Σκουφά. Στο 60΄ ο Δόσης με πλασέ πέτυχε το 0-2 και στο 76΄ πάλι με πλασέ από κοντά ο Μπαλάφας Δ. πέτυχε το 0-3. Στο 82΄ ο Κατσούλης με πλασέ πέτυχε το 0-4 και στο 84΄ ο Παπαζώης με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος πέτυχε το τελικό 1-4.
Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Μπούμπα και των βοηθών του κ. Παπαχρήστου και της κ. Κωστάλα όλοι τους από τον σύνδεσμο Ηπείρου.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Ζάχος, Κούσης, Ζάκκας, Ναστουλης Σ.(80΄ Παπαζώης), Βλάχος, Μπρούβας, Πάσχος, Παππάς, Παληομήτρος(68΄ Βούλγαρης), Κατσάνος Δ., Κατσάνος Γ.(46΄ Φέκκας)
ΣΚΟΥΦΑΣ: Γεροδήμος, Κατσούλης, Κολιούλης, Δόσης (75΄ Παπανίκος), Τάσσος, Ρέντζιος, Κόρδας, Παναγιώτου, Λύτος, Ρούσσας(66΄ Μπαλάφας Κ.), Ιωάννου(56΄Μπαλάφας Δ.)
ΣΑΚΚΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ