Ικανοποίηση στις τάξεις του Εθνικού Φιλιππιάδας

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού Φιλιππιάδας μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ μέσα στα Γιαννιτσά.
Ο τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Λάππας σε δηλώσεις του τόνισε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, που θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τελικά μας προέκυψε η νίκη που σίγουρα θα μας  βοηθήσει πολύ στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι όπως εξελίχτηκε φαινόταν ότι όποιος πετύχαινε γκολ θα έπαιρνε και την νίκη. Εμεις ήμασταν οι τυχεροί και καταφέραμε και φτάσαμε στην νίκη. Οι  ΄΄κυανόλευκοι΄΄ την Κυριακή θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Θράκη και σε αυτό το παιχνιδι θα εκτίσουν το υπόλοιπο της τιμωρίας τους οι Λάππας και Αβραμίδης που επανέρχονται στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό, όπως και ο Κόλλινς. Οι παίχτες του Νίκου Λάππα χτες είχαν ρεπό και από σήμερα ξανά στις προπονήσεις, ενώ κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην εβδομάδα θα γίνει και ένα φιλικό παιχνίδι με ομάδα από την ευρύτερη περιοχή.

Το Δ.Σ. του Εθνικού Φιλιππιάδας με ανακοίνωση του συγχαίρει τον διαιτητή κ. Πετρίδη και τους βοηθούς του κ. Δημάκα και κ. Κυρικλίδη για την άριστη διαιτησία τους στο Κυριακάτικο παιχνίδι στα Γιαννιτσά.