«Καμπάνα» 9.000ευρώ για την Πρέβεζα

Βαρύς έπεσε ο πέλεκης της πειθαρχικής επιτροπής στην Πρέβεζα για τα επεισόδια στο αγώνα με την Δόξα Δράμας. Με πρόστιμα ύψους 9.000 ευρώ λοιπόν θα κληθεί να πληρώσει ο ΠΑΣ την ανταλλαγή αντικειμένων μεταξύ των οπαδών και αυτών της Δράμας που έδωσαν το παρών στο «Αθανασία Τζουμελέκα».  Αν στο παραπάνω ποσό προσθέσουμε και τα έξοδο για να διορθωθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν τότε ο αριθμός αυτός αυξάνεται ακόμα περισσότερο. Θυμίζουμε πως η μικρή εξέδρα που φιλοξένησε τους φίλους των «μαυραετών» μετά το παιχνίδι θύμιζε… βομβαρδισμένο τοπίο.
Στη Πρέβεζα όμως δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια καθώς προτίθενται να καταφύγουν στην δευτεροβάθμια επιτροπή είτε για να μειωθεί το ποσό είτε για να διαγραφεί αν και κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο.

Παραμένουν τα προβλήματα

Από εκεί και πέρα στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι προπονήσεις συνεχίζουν να είναι αρκετά επίπονες καθώς ο Αντώνης Δρακόπουλος με την ευκαιρία της αγωνιστικής απραξίας το Σαββατοκύριακο. Έτσι λοιπόν και μετά την πενθήμερη «μίνη» προετοιμασία οι ποδοσφαιριστές έχουν ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας καθώς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και πάλι την Δευτέρα.
Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Αντώνη Δρακόπουλο παραμένουν πολλά και άλυτα. Ο Μαρκορά δεν προπονήθηκε ούτε χθες ενώ ο Νίκιτς έτρεξε μόνος του χωρίς να πάρει μέρος στην προπόνηση.  Ο Ρούσης αν και αρχικά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα εγκατέλειψε λόγο ενοχλήσεων ενώ ο Μπελεβέτης θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για δέκα ημέρες.

Γιώργος Γερασίμου