Νέα ετικέτα : Prevezasports.gr – Η αθλητική σας ενημέρωση για το νομό Πρέβεζας

Χάρη σε τέρμα του Καραγιάννη στο 3΄των καθυστερήσεων ο Εορδαϊκός έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής πλην όμως άτυχης, Πρέβεζας. Δείτε περισσότερα

Καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ο Εθνικός Φιλιππιάδας πήρε μια δίκαιη και σπουδαία νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Εορδαικό που δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση την βαθμολογική του θέση. Το παιχνίδι διεξήχθη πάνω σε ένα πολύ βαρύ και ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχής βροχής που έπεφτε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 18΄ λεπτό με δυνατό σουτ ο Λάππας ύστερα από πάσα του Βλάχου. Στο 31΄ σουτ του Κόσουτιτς έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Παρασκευάς. Στο 33΄ σουτ του Λαζαρίδη μόλις άουτ. Στο 47΄ απ’ευθείας φαουλ του Λάππα μόλις άουτ. Στο 72΄ σέντρα του Κόσουτιτς λάθος απόκρουση του Δεληζήση αλλά ο Παρασκευάς απέκρουσε.
Άριστη η διαιτησία του κ. Κατσικογιάννη και των βοηθών του Σιαμέτη και Κούτρα όλοι τους του συνδέσμου Ηπείρου.

ΕΘΝΙΚΟΣ:Μπαντής, Πάνου, Καταγής, Παλιάγκας, Μαγκλάρας, Λέντζος, Βλάχος Γ.(72΄ Κόλλινς), Λάππας (88΄ Μούτας), Κόσουτιτς, Λαζαρίδης(80΄ Νοβάκοβιτς), Αβραμίδης.

ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ:Παρασκευάς, Παγώνης, Ντάκουλας(69΄ Γκουστάβο), Πανάκης(88΄ Κουλίδης), Παπατζίκος, Καραμπατζάκης, Τοπάλης, Δεληζήσης, Καραγιάννης, Ιβάνοφ(46΄ Σερσέμης), Σιανί.