Πάτησε και πάλι χόρτο ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Μετά από πολλές ημέρες προπονήσεων στο ξερό γήπεδο της Νέας Κερασούντας, η τελευταία προπόνηση του Εθνικού Φιλιππιάδας πριν το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ζάκυνθο έγινε στο γήπεδο του Δ.Δ. Πέτρας του Δήμου Φιλιππιάδας το οποίο διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Νικος Λάππας έχει ευχάριστο πονοκέφαλο αφού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς και τιμωρίες και έχει ολο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεση του. Ο Παλιάγκας που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού το ξεπέρασε πλήρως και θα αγωνιστεί κανονικά. Αξίζει να τονίσουμε ότι είναι μια από τις ελάχιστες φορές φέτος που ο Εθνικός θα αγωνιστεί πλήρης.

Εν τω μεταξύ στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί συναγερμός αφού είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφού και η ομάδα της Ζακύνθου έχει τους ίδιους στόχους με τον Εθνικό, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία, και την Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο της πόλης αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα και ο Εθνικός θα έχει στο πλευρό του σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι τον δωδέκατο παίχτη του.

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός νεαρού επιθετικού από ομάδα που φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής βρίσκεται ο Εθνικός Φιλιππιάδας και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του prevezasports.gr είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Η ομάδα της Ζακύνθου ζήτησε το παιχνίδι να ξεκινήσει 15 λεπτά νωρίτερα ώστε η ομάδα της Ζακύνθου να προλάβει το καράβι της επιστροφής για το νησί, και να αποφύγει την διανυκτέρευση.

Κώστας Κολιός