ΠΑΣ Πρέβεζα:Προπόνηση παρουσία…Αστυνομίας

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην προπόνηση της Πέμπτης ήταν αρκετό να βγάλει τον τεχνικό της Πρέβεζας, Αντώνη Δρακόπουλο από τα… ρούχα του. Όπως έχουμε επανειλημμένα αναφέρει μέσω του PrevezaSports  οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Πρέβεζα τις τελευταίες δέκα και πλέον ημέρες  έχουν μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο του «Αθανασία Τζουμελέκα» σε… βούρκο. Μη επιτρέποντας στην ομάδα να χρησιμοποιεί το γήπεδο για τις καθημερινές της προπονήσεις και κάνοντας την ουσιαστικά πρόσφυγα στην ίδια της την πόλη. Κάπου εκεί είναι που θα έπρεπε η τοπική αυτοδιοίκηση να ευαισθητοποιηθεί και να κινητοποιηθεί προκειμένου να μπορέσει ο ΠΑΣ να προπονηθεί. Πόσο μάλλον πριν από ένα κομβικό για την πορεία της στο πρωτάθλημα παιχνίδι όπως αυτό της Κυριακής με την αντίπαλο την Δόξα Δράμας. Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη και μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις για την εύρεση χώρου ώστε να γίνει η προπόνηση οι άνθρωποι του συλλόγου κατέληξαν στο γήπεδο του Μύτικα. Εκεί όμως δημιουργήθηκε ένα νέο πρόβλημα καθώς οι άνθρωποι του γηπέδου δεν επέτρεψαν στην Πρέβεζα να προπονηθεί με την αιτιολογία πως θα χειροτερέψει ο ήδη επιβαρυμένος αγωνιστικός χώρος.   Τα πνεύματα προς στιγμήν οξύνθηκαν επικίνδυνα και εκεί ήταν που έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Μάλιστα και πάλι η κατάσταση πήγε να ξεφύγει από τον έλεγχο όταν ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αντώνης Δρακόπουλος με τον γενικό αρχηγό, Κώστα Ντάβαρη επιχείρησαν να διεκδικήσουν ουσιαστικά το δίκιο τους. Τελικά η ομάδα έμεινε και προπονήθηκε στο γήπεδο του Μυτικά παρά την επέμβαση της αστυνομίας ωστόσο κάποια περιστατικά φαινομενικά ασήμαντα όπως αυτό καταδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στην Πρέβεζα αλλά και σε πολλές ακόμα ομάδες της κατηγορίας. Η Δημοτική αρχή ήταν απούσα και με την γενικότερη στάση της δείχνει να έχει αφήσει την ομάδα της πόλης στην τύχη της. Δεν ήταν άλλωστε κάτι παραπάνω από ένα τηλεφώνημα προκειμένου να αποφευχθεί όλο αυτό το μπάχαλο. Έλα όμως που κανείς δεν μπήκε στον κόπο να το κάνει…

Λογικά αντιδρώντας λοιπόν ο Αντώνης Δρακόπουλος και όντας άμαθος σε τέτοιου είδους τραγελαφικές καταστάσεις εκνευρίστηκε. Οποιοδήποτε και αν ήταν στην θέση του εξάλλου το ίδιο θα έκανε. Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι τωρινό. Είναι μια κατάσταση που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια και κανείς δεν λέει να επαλειφθεί.

Στα αγωνιστικά :Δοκίμασε 4-4-2

Εκτός των άλλων και περνώντας πλέον στο καθαρά αγωνιστικό μέρος , ο Αντώνης Δρακόπουλος στην προπόνηση της Πέμπτης «θόλωσε» τα νερά.  Ο έμπειρος τεχνικός στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε χρησιμοποίησε ένα πρωτόγνωρο για αυτόν, 4-4-2. Σχήμα ομολογουμένως άκρος επιθετικό, αν και θα αποτελέσει έκπληξη ενδεχόμενη εφαρμογή του και στο παιχνίδι απέναντι στην Δόξα Δράμας. Μέρος στην προπόνηση για τρίτη ημέρα πήρε και ο Κατσάνος. Μάλιστα αγωνιστικέ και στον οικογενειακό δίτερμα. Ξεκίνησε ως κεντρικός αμυντικός ωστόσο στα μισά του διπλού πέρασε στην κορυφή της επίθεσης ούτος ώστε  το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να σχηματίσει το δυνατόν καλύτερη άποψη για τις δυνατότητες του.

Έδειξε όμως επηρεασμένος και δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να δείξει όλα όσα περίμεναν από αυτών οι άνθρωποι της Πρέβεζας φέρνοντας τον στην ομάδα. Αν και το δήγμα δεν μας επιτρέπει να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα οι πρώτες εντυπώσεις για τον νεαρό δεν είναι οι καλύτερες. Παράλληλα κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση ο Χρέντσαρ καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε την Τετάρτη.

Γερασίμου Γιώργος