ΠΑΣ Πρέβεζα: Επέστρεψε ο Κοττίκας

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Πρέβεζας ενόψει του γειτονικού ντέρμπι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Φάση από τον πρώτο γύρο Εθνικός Φιλιππιάδα -ΠΑΣ Πρέβεζα

Μετά το ρεπό λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» και αφού γέμισαν μπαταρίες επέστρεψαν και δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Άλλωστε εκεί ρίχνει το βάρος του και ο Αντώνης Δρακόπουλος καθώς έχει αρκετά παράπονα από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στον εν λόγο τομέα.

Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Κοττίκα στις προπονήσεις αφού πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς. Ωστόσο το κατά πόσο θα ξεκινήσει ο νεαρός κόντρα στην Φιλιππιάδα, παραμένει άγνωστο και εξαρτάτε αποκλειστικά από τον Δρακόπουλο. Αντίθετα στην πατρίδα του βρίσκεται από χθες ο Νίκιτς προκειμένου να διευθετήσει ένα πρόβλημα που προέκυψε με την στρατιωτική του θητεία. Ο Βόσνιος θα επιστέψει την Δευτέρα στην χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχει και πάλι μετά από μακρά απουσία στις προπονήσεις του ΠΑΣ.

Τέλος και παρά την λιακάδα των τελευταίων ημερών από χθες έχουν… ανοίξει οι ουρανοί στην Πρέβεζα και η κακοκαιρία δεν αναμένεται να υποχωρήσει μέχρι την Κυριακή. Έτσι έρχεται πάλι στο προσκήνιο το πρόβλημα με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Γερασίμου Γιώργος