ΠΑΣ Πρέβεζα: Ορόσημο το παιχνίδι με Μακεδονικό

Μόνο ευχάριστα δεν ήχησαν στα αυτιά των ανθρώπων της Πρέβεζας τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος. Βέβαια στον ΠΑΣ γνωρίζουν πολύ καλά πως κρατάνε την κατάσταση στα χέρια τους. Τα πρόγραμμα είναι βατό και η ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα ικανοί να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους αυτές τις δύσκολες ώρες, υπάρχουν.  . Κανένας ωστόσο δεν μοιάζει διατεθειμένος να σταθεί περισσότερο στα αποτελέσματα των ανταγωνιστών ομάδων.
Από χθες εξάλλου ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Μακεδονικό στο «Αθανασία Τζουμελέκα». Οι Θεσσαλονικοίς έρχονται λαβωμένοι στην Πρέβεζα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό της ομάδας και όντας αδιάφοροι καθώς πλέον έχουν μείνει εκτός στόχων. Όλα αυτά δίνουν στον ΠΑΣ το δικαίωμα στην ελπίδα πως μπορεί να διεκδηκήσει ακόμα και την νίκη. Ο Αντώνης Δρακόπουλος είδε μια ακόμα ημέρα τους Μαρκορά και Λαγό να προπονούνται χαλαρά μόνοι τους ωστόσο από αύριο θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς. Αντίθετα ο Νίκιτς με τον Ρούση προπονήθηκαν κανονικά χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αναλώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στα στημένα.

Τακτοποίησε τις οφειλές της η Νίκη Βόλου

Από εκεί πέρα το πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί στην Νίκη Βόλου με τα χρέη προς παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας λύθηκε άμεσα με την παρέμβαση τόσο του Γιδόπουλου όσο και επιχειρηματιών της πόλης.  Χθες καταβλήθηκε στους δυο ποδοσφαιριστές ένα μέρος των οφειλών ενώ το υπόλοιπο του ποσού θα το εισπράξουν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό δεν συντρέχει πλέον λόγος αποβολής της ιστορικής ομάδας από το πρωτάθλημα.

Γερασίμου Γιώργος