Σε «ακτινογραφία» ο ΠΑΣ Πρέβεζα


To prevezaSports  θα κάνει μια προσπάθεια να ακτινογραφήσει τους παίκτες του ΠΑΣ Πρέβεζα

Ζάχος Ιωσήφ

Από τους κορυφαίους της φετινής Πρέβεζας. Πραγματικά έδειχνε να ξεχωρίζει ενώ η Γ΄Εθνική είναι λίγη για να χωρέσει το ταλέντο του. Υπήρχαν περιπτώσεις που έδειχνε να είναι μια ομάδα μόνος του και κρατούσε τον ΠΑΣ ζωντανό σε δύσκολες έδρας. Δικαιολογημένα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρων κάποιων εκ των πρωτοκλασάτων συλλόγων της χώρας. Το μέλλον του ανήκει.

Γιαννίκος Βασίλης

Ένας από τους πλέον άτυχους της χρονιάς αφού ο σοβαρός τραυματισμός του τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ομάδας. Ωστόσο κυρίως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος πήρε συμμετοχές και όταν χρειάστηκε, δήλωσε παρών και βοήθησε. Οι σχέσεις του με τον Αντώνη Δρακόπουλο δεν ήταν και οι καλύτερες με αποτέλεσμα να παραγκωνιστεί για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Φυρινίδης Γιάννης

Ήρθε στην ομάδα με περγαμηνές και τα δείγματα γραφής από την παρουσία του στην Αναγέννηση Άρτας στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ήταν ενθαρρυντικά. Ατύχησε όμως καθώς έπεσε επάνω σε έναν ανεβασμένο Ζάχο και δεν θα μπορούσε να του κερδίσει την θέση κάτω από τα γκολποστ. Σαν σωστός επαγγελματίας δεν παραπονέθηκε ποτέ όμως και συνέχισε την δουλειά. Θυμίζουμε πως είναι δανεικός από τον Λεβαδειακό, όπου και θα επιστρέψει.

Χαϊδάκης Σπύρος

Πολύ μέτρια ήταν η χρονιά και για τον Χαϊδάκη. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός σε καμία περίπτωση δεν φανέρωσε τις ικανότητες του και η συνεισφορά του περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα. Ακόμα και εκεί όμως ήταν επιρρεπής. Δεν απέφυγε τα λάθη και δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε.

Κώστας Στέφανος

Δεν πήρε ευκαιρίες στην χρονιά ο νεαρός και δεν του δόθηκε ευκαιρία να δείξει αν και τι αξίζει. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη με τον Οδυσσέα Αναγγένησης ωστόσο αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάρκος Βασίλης

Ο νεαρός αμυντικός είχε αφήσει υποσχέσεις με την παρουσία του πέρυσι στην ομάδα. Φέτος όμως ήταν σαφώς υποδεέστερος ενώ και οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν έπαιξαν τον ρόλο τους. Στο μεγαλύτερο μέρος την περιόδου μάλιστα είχε χάσει την θέση του στην ενδεκάδα και έγινε ξανά βασικός μετά την αποχώρηση του Ρούση που είχε γίνει βασικός στο πλευρό του Χρέντσαρ. Έχει δυνατότητες όμως και αν δουλέψει θα πάει καλά.

Χρέντσαρ Έντουαρντ

Ο «Έντου» ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του ΠΑΣ. Ακούραστος εργάτης. Έτρεχε ακατάπαυστα, κάλυπτε και με την εμπειρία του ήξερε να έχει πάντα την κατάλληλη θέση και να κόβει τους αντίπαλους επιθετικούς. Ώρες ώρες νόμιζες πως έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα έχει δημιουργήσει ρεκόρ στον χρόνο συμμετοχής αφού δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής. Η Πρέβεζα τράβηξε πραγματικά… λαχείο με την απόκτηση του και θα χτυπήσει φλέβα… χρυσού όποια ομάδα τον αποκτήσει.

Μπελεβέτης Βαγγέλης

Ούτε αυτός βοήθησε την ομάδα όσο θα μπορούσε. Έχει ικανότητες αλλά τον παρέσυρε η γενική μετριότητα της ομάδας. Πήρε ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε ενώ στον δεύτερο γύρο τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να απουσιάζει για πολλούς αγώνες.

Αντωνίου Σπύρος

Δεν μπορεί να κριθεί καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά. Δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη ούτε του Κώστα Λάππα αρχικά, ούτε του Αντώνη Δρακόπουλου στην συνέχεια. Δούλεψε όμως και δικαιούνταν ίσως μια ευκαιρία.

Παρασκευόπουλος Χρήστος

Μαζί με τους Ζάχο και Χρέντσαρ ήταν μεταξύ των τριών κορυφαίων στην ομάδα. Με τις εμφανίσεις του κατάφερε να γίνει αγαπητός από την εξέδρα , ενώ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων πολλών ομάδων. Ξέρει πολύ καλά την θέση του αμυντικού μέσου, αφού έχει το μεγάλο προσόν της φυσικής κατάστασης ενώ δεν υστερεί ούτε στον τομέα της τεχνικής. Αν τον βοηθούσαν οι συμπαίκτες του θα μπορούσε να έχει πετύχει πολύ μεγαλύτερα πράγματα τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Κάρλος Μαρκορά

Ήρθε στην Πρέβεζα σαν το μεγάλο όνομα που θα έπαιρνε επάνω του την ομάδα στα δύσκολα και θα την οδηγούσε στην παραμονή. Ωστόσο βρισκόταν πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και χρειάστηκε αρκετό διάστημα να πάρει προπονήσεις στα πόδια του και να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα. Και πάλι όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει καθώς αγωνίστηκε σε ελάχιστα παιχνίδια αφού τα επιβαρυμένα του γόνατα τον πρόδωσαν και αναγκάστηκε να χειρουργηθεί.

Χήρας Θεώδωρος

Έδωσε όλες του τις δυνάμεις για την ομάδα. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία λειτούργησε σαν επαγγελματίας και ήταν από τους διακριθέντες. Αναγκάστηκε μάλιστα να παίξει και σαν αριστερό μπακ όταν απουσίαζε ο Χαϊδάκης. Θέση στην οποία τα πήγε εξαιρετικά. Είναι από τους παίκτες του προπονητή όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Δράκος Δημήτρης

Αρνητικός ήταν και αυτός σε όλη την περίοδο της περιόδου. Οι αρμοδιότητες του ήταν κατά βάση αμυντικές ωστόσο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί ούτε σε αυτές. Έχει υποπέσει σε πολλά λάθη, μερικά εξ αυτών μοιραία. Ήθελε να αποδείξει πως άξιζε την συμμετοχή στην Γ΄Εθνικής όμως με την παρουσία του δεν δικαιολόγησε κάτι τέτοιο και απογοήτευσε.

Λαγός Σταύρος

Ήρθε τον χειμώνα στην Πρέβεζα από τον Φωστήρα με την μορφή δανεισμού και διεκδικεί τον τίτλου της πλέον πετυχημένης μεταγραφής κατά την περίοδο του Ιανουαρίου. Έχει πετύχει αρκετά γκολ ενώ έδινε πνοή στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Με την ταχύτητα και την τεχνική του διαβόλιζε τις αντίπαλες άμυνες και δημιουργούσε καταστάσεις επικίνδυνες για τις αντίπαλες εστίες.

Μπόλος Μιχάλης

Αρνητικός στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει την φήμη του και τις εξαιρετικές συστάσεις που τον συνόδευαν. Δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που μπορεί και ουσιαστικά σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού. Με συμμετοχές στον Θρασύβουλο και στις μικρές Εθνικές ομάδες ο Μιχάλης Φράγκος ήρθε με περγαμηνές στην ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών και κλότσησε όσες ευκαιρίες και αν του δόθηκαν. Η συνολική εικόνα που μένει είναι αρνητική και ουσιαστικά πέρασε χωρίς να ακουμπήσει.

Λαζαρίδης Δημήτης

Άλλον Λαζαρίδη γνώριζαν από την περσινή περίοδο την ομάδα οι φίλοι της Πρέβεζας και άλλον είδαν φέτος, Πολύ κακός, έδειχνε να είναι βαρύς και να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της κατηγορίας. Οι τραυματισμοί τον έχουν επηρεάσει και ουσιαστικά αποτέλεσμα ένα «φάντασμα» του καλού του εαυτού που είχε παρουσιάσει την περασμένη περίοδο.

Παππάς Δημήτρης

Και αυτός προερχόταν από μια πολύ καλή παρουσία στην πρώτη χρονιά του ΠΑΣ στην Γ’ Εθνική και οι πάντες ανέμεναν κάτι καλύτερο. Ξεκίνησε την χρονιά βασικός αφού ο Λάππας του έδινε ευκαιρίες ωστόσο δεν ξέφυγε από την γενική μετριότητα που κυμάνθηκε η συνολική παρουσία της ομάδας. Έχει δυνατότης και ακόμα και αν παραμείνει στο ρόστερ θα μπορέσει να πάρει αγώνες στα πόδια του και να βελτιωθεί πρώτα από όλα ο ίδιος ατομικά.

Ναστούλης Βλάσης

Νεαρός και αυτός. Ήρθε τον χειμώνα στην Πρέβεζα ωστόσο με το ταλέντο του δεν κέρδισε τον Αντώνη Δρακόπουλο και περιορίστηκε σε κάποιες συμμετοχές στην αποστολή. Προέκυψε και η θητεία του στον στρατό που τον υποχρέωσε να χάσει μεγάλο μέρος από τις προπονήσεις.

Μηλιώνης Σάκης

Δεν κατάφερε ούτε αυτός να ξεφύγει από την συνολική μετριότητα της ομάδας και περιορίστηκε σε μια κάκιστη για τις δυνατότητες του χρονιά. Την περασμένη περίοδο είχε καταφέρει να πετύχει πολλά και καθοριστικά τέρματα που βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει την άμεση παραμονή της στην κατηγορία. Φέτος όμως ήταν αγνώριστος και αδίκησε πρώτα από όλους τον εαυτό του με την συνολική του εικόνα.

Ελευθεριάδης Ηλίας

Και αυτός δεν θύμισε σε τίποτα τον περσινό καλό Ελευθεριάδη. Η παρουσία του ήταν απαράδεκτη κατά διαστήματα με τους τραυματισμούς βέβαια να τον έχουν επηρεάσει σημαντικά. Προς το τέλος της χρονιάς ανέβηκε ο ίδιος. Έπαιρνε πρωτοβουλίες, ωστόσο καθυστέρησε.

Γκαρασίνο Όσκαρ

Με πολυετή παρουσία στον χώρο της Γ’ Εθνικής και του Ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα ο Όσκαρ Γκαρασίνο ήρθε στην Πρέβεζα και φάνταζε σαν την ιδανική λύση να βοηθήσει επιθετικά την Πρέβεζα. Τα γόνατα του όμως ήταν επιβαρυμένα ενώ έδειξε να έχει κάποια παραπανίσια κιλά τα οποία δεν του επέτρεψαν να έχει την σπιρτάδα και την ταχύτητα η οποία τον χαρακτήριζε.

Κοττίκας Γιάννης

Δεν πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Αντώνη Δρακόπουλο και ξεκίνησε τα περισσότερα παιχνίδια από τον πάγκο. Οι πολλές απουσίες ωστόσο όσο η χρονιά πλησίαζε προς την ολοκλήρωση της τόσο έπαιρνε συμμετοχές. Αγωνίστηκε τόσο σαν δεξιός μπακ όσο και σαν χαφ χωρίς να δείξει και αυτός κάτι το ιδιαίτερο.

Συντάκτης: Γιώργος Γερασίμου