Σπουδαία νίκη για τον Εθνικό Φιλιππιάδας επί του Θερμαϊκού

Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Φιλιππιάδας πήρε σπουδαία βαθμολογικής νίκη σήμερα απέναντι στον Θερμαϊκό. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση των ΄΄κυανόλευκων΄΄ κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και σε δυο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας του Εθνικού Άγγελος Σταυράκης που επανεμφανίστηκε κάτω από τα δοκάρια του Εθνικού, σχεδόν ένα γύρο μετά την τελευταία του εμφάνιση, κράτησε ανέπαφη την εστία του, και δικαίωσε τον προπονητή του με την απόδοση του. Συγκεκριμένα στο 10΄ σουτ του Κοσμίδη μπλόκαρε στην γωνία του ο Σταυράκης και στο 12΄ δυνατό σουτ του Διαμαντόπουλου μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία και πάλι ο Σταυράκης.Στο 30΄ απ’ευθείας φαουλ του Καραμπίνα μόλις άουτ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Εθνικός και με την είσοδο του Δημήτρη Κοσμά στην θέση του Λαζαρίδη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και πίεσε τον Θερμαϊκό. Στο 48΄ δυνατό σουτ του Κόσουτιτς μπλόκαρε δύσκολα ο Ούσιος. Στο 51΄ σέντρα του Καταγή κεφαλιά του Λάππα μόλις άουτ. Στο 65΄ σέντρα του Καταγή καρφωτή κεφάλια του Λάππα από δυο μέτρα αλλά ο Ούσιος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Λάππας Γ.

Στο 71΄ σέντρα του Κοσμά και ο επερχόμενος Λάππας με δυνατό ευθύβολο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ούσιο κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 77΄ σουτ του Καταγή μόλις αουτ. Στο 80΄ ανατροπή του Λάππα από τον Κουρδάκη και ο Αναστασίου έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόσουτις κάνοντας το 2-0, και στο 92΄ πλάσε του Παναγιώτοπουλου αλλά πριν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας έδιωξε ο Πάνου.

Με πολλά λάθη σε βάρος του Εθνικού η διαιτησία του Αναστασίου του συνδέσμου Λάρισας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σταυράκης, Πάνου, Καταγής, Αβραμίδης, Μαγκλάρας, Κόλλινς, Λέντζος, Λαζαρίδης(46΄ Κοσμάς), Λάππας, Κόσουτιτς (86΄ Μούτας), Καραμπίνας (63΄ Νοβάκοβιτς).

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ: Ούσιος, Κοσμίδης, Τσιλιγκερίδης(44΄ λ.τραυμ. Κανατάς), Μπούκας, Γεραγώτης, Διαμαντόπουλος, Κουρδάκης, Μαυροματίδης, Φοινικόπουλος(82΄ Παναγιωτόπουλος), Κράβαρης, Στεργίδης (68΄ Πιτσόκος).

ΣΑΚΚΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

The Flash Player and a browser with Javascript support are needed..