Στο βάθρο των νικητών η Πάλη της Φιλιππιάδας

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε από τους παλαιστές του Δήμου Φιλιππιάδας, καθώς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων Ελληνορωμαϊκής Πάλης ο αθλητής Βλάρας Κων/νος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 55 kgr. Ο αθλητής του «Αθλητικού Κέντρου Πάλης Δήμου Φιλιππιάδας», δικαίως πλέον χαρακτηρίστηκε 3ος Πανελληνιονίκης, αφού στην κατηγορία των 55 kgr, αφενός μεν προκρίθηκε ως πρώτος στο τοπικό πρωτάθλημα Εφήβων, που διεξήχθηκε στην Πάτρα στις 3 Μαΐου, αφετέρου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ίδιας κατηγορίας, που διεξήχθηκε στο Βόλο στις 8 & 9 Μαΐου 2009.

Αξίζει, βεβαίως να σημειωθεί ότι ο χάλκινος πρωταθλητής φοίτησε στο αθλητικό τμήμα πάλης του 1ου Γυμνασίου Φιλιππιάδας, ενδεικτικό της πολύ καλής προσπάθειας που γίνεται από τους καθηγητές και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Νομού μας.

Όπως ήταν φυσικό τα συγχαρητήρια στον αθλητή, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Προπονητή του Συλλόγου κ. Δημήτριο Φ. Λάκκα, απέδωσε ο Δήμαρχος Φιλιππιάδας κ. Δημήτριος Γιολδάσης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των παλαιστών του Δήμου Φιλιππιάδας.

Θεόδωρος Τσώλας