Notice: Undefined index: auth in /home/prevezasportsgr-4550/public_html/prod/wp-content/mu-plugins/index.php on line 5
Τέλος εποχής… στην Πρέβεζα - Preveza Sports

Τέλος εποχής… στην Πρέβεζα

Γράφει ο Γιώργος Γερασίμου

Μια καταστροφική για την Πρέβεζα, χρονιά έφτασε στο τέλος της και από χθες οι πάντες στην ομάδα σκόρπισαν. Οι περισσότεροι μάλιστα εξ αυτών δεν θα επιστρέψουν καν μιας και  ήδη αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Χθες λοιπόν και μια ημέρα μετά το 0-0 με τον Οδυσσέα Αναγέννησης και τον μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας ο Αντώνης Δρακόπουλος άφησε τους παίκτες ελεύθερους. Όπως ήταν λογικό προπόνηση δεν έγινε. Οι πάντες μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια και χωρίς όρεξη για πολλά λόγια περίμεναν τον προπονητή τους. Αυτός από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαν, ενώ έκανε αναφορά και στις αιτίες του υποβιβασμού: «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος έχω περάσει μερικούς πολύ όμορφους μήνες εδώ και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία που είχαμε σε γενικές γραμμές. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όποιον από εσάς θεωρεί πως τον αδίκησα ωστόσο όλοι παίρνουμε τις αποφάσεις μας και κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Πάντως είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά και την προσπάθεια. Έχουμε μαζέψει αρκετούς βαθμούς και αν είχαμε ανάλογη συγκομιδή στον πρώτο γύρο τότε σίγουρα θα μιλούσαμε με διαφορετικά δεδομένα» τόνισε. Στην συνέχεια και περνώντας στο καθαρά αγωνιστικό μέρος υπογράμμισε: «Πιστεύω πως πολλοί από εσάς είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και με τις εμφανίσεις σας εδώ αδικήσατε πρώτα από όλα τους ίδιους σας  τους εαυτούς. Νομίζω πως κανένας από εμάς αν κοιταχτεί στον καθρέφτη και επιχειρήσει την αυτοκριτική του δεν θα είναι ικανοποιημένος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να αποτρέψουμε το μοιραίο όμως δεν τα καταφέραμε. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας» επισήμανε. Κλείνοντας, ο έμπειρος τεχνικός περιορίστηκε στις ευχές: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το καλύτερο για κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά. Είναι πιθανό να συνεργαστούμε και στο μέλλον. Μακάρι όμως να βρείτε τον δρόμο σας γιατί πολλοί αξίζετε. Τέλος μακάρι όσοι είναι εδώ του χρόνου να βοήσεται την ομάδα να σταθεί στα πόδια της. Να κάνει μια καλή χρονιά και να επιστρέψει άμεσα όχι μόνο στην Γ’ αλλά και σε μεγαλύτερη κατηγορία αφού για μένα έχει όλες τις προϋποθέσεις να το πετύχει» κατέληξε.

Ο Σάκης Μηλιώνης

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Σάκης Μηλιώνης. Ένας εκ των αρχηγών τους ΠΑΣ που έχει τιμήσει όσο λίγοι την φανέλα. Ο έμπειρος φορ ουσιαστικά στάθηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό Κατερίνης και την απογοήτευσε που προκάλεσε η ισοπαλία. «Όταν δεν νικάς τον Εθνικό Κατερίνης στην έδρας σου δεν μπορείς να μιλάς για παραμονή» είπε. « Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις όταν εσύ μόνος σου αποδεικνύεσαι κατώτερος του αναμενομένου.  Από εκεί και πέρα όλοι μας τα παρατήσαμε. Δεν βλέπαμε τρόπο να σωθεί η ομάδα ότι και αν έκανε. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο που τον πικράναμε και πιστεύω πως η Πρέβεζα έχει τεράστιο ιστορία και πολύ κόσμο από πίσω της για να κλαίμε. Η ομάδα θα τον βρει τον δρόμο της» συμπλήρωσε ο Μηλιώνης.
Πλέον το μέλλον είναι μετέωρο και το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο ο Παναγιώτης Τσούτσης όσο και ο Ηλίας Κατσιμπόκης έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν από τα κοινά του συλλόγου. Ο Αντώνης Δρακόπουλος θα λύσει την συνεργασία του με την ομάδα,  κάτι που αναμένεται να γίνει και με την πλειονότητα των παικτών. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει. Η μοναδική ελπίδα πλέον εναποτίθενται στην Δημοτική Αρχή, η οποία έχει ένα πλάνο… σωτηρίας το οποίο και θα τεθεί  σε εφαρμογή. Περισσότερες πληροφορίες δεν είμαστε σε θέση προς το παρών να δώσουμε ωστόσο όσο το δυνατόν συντομότερα ξεκινήσει η επιχείρηση ανασύνταξης , τόσο το καλύτερο για την ομάδα.