Το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι: Αμβρακικός Βόνιτσας-Τηλυκράτης

Ο Αμβρακικός Βόνιτσας υποδέχεται τον Τηλυκράτη Λευκάδας αύριο στις 16:00 στο γήπεδο της Βόνιτσας, στο μεγάλο γειτονικό ντέρμπυ των ομάδων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οι γηπεδούχοι του κ. Άρη Φερεντίνου χρειάζονται την νίκη για να ανακάμψουν βαθμολογικά αφού βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού και προέρχονται από την μεγάλη νίκη που πέτυχαν την προηγούμενη Κυριακή στα Γιάννενα. Ο τεχνικός του Αμβρακικού δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον στρατευμένο Κούτσικο, ενώ επανέρχεται ο Νιάφας που εξέτισε την ποινή του. Από την άλλη πλευρά ο Τηλυκράτης Λευκάδας που προέρχεται από την ήττα σοκ της προηγούμενης Κυριακής μέσα στην Λευκάδα από τον Ακαρνανικό Φυτειών θέλει την νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Αράχθου Παχυκαλάμου και να ξαναβρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο τεχνικός του Τηλυκράτη κ. Γιώργος Κατηφόρης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Καλογέρη και Βαρτζιώτη, ενώ επανέρχεται ο Γεωργάκης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο κ. Καραγκούνιας με βοηθούς του τους κ. Ρηγόπουλο και κ. Χρυσόπουλο όλοι τους από τον σύνδεσμο Αχαΐας.

Παρατηρητής θα είναι ο κ. Τσιρώνης από την Αιτωλοακαρνανία.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Αμβρακικός ήταν ο μεγάλος νικητής αφού με γκολ των Μήτσου και Νιάφα είχε πάρει την νίκη μέσα στην Λευκάδα.

Το Prevezasports.gr εύχεται να γίνει ένα παιχνίδι που θα το θυμούνται για πολύ καιρό οι πολλοί φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ας κερδίσει ο καλύτερος.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ