Το Νυδρί πανηγυρίζει την άνοδο στην Δ΄Εθνική

Την άνοδο του στην Δ΄ Εθνική κατηγορία μετά από 15 ολόκληρα χρόνια πανηγυρίζει από σήμερα ο Οδυσσέας Νυδρίου μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε με 4-1 σε βάρος του Αχέρων Καναλακίου. Ο Οδυσσέας μετά την μεγάλη σημερινή του νίκη εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος, και ολόκληρο το Νυδρί πανηγυρίζει την άνοδο της ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού αν και ο Οδυσσέας βρέθηκε από το 30΄ λεπτό με 10 παίχτες λόγω αποβολής με 2η  κίτρινη κάρτα του Γιώργου Κονιδάρη, ήταν καλύτερος από τον Αχέρων και πήρε μια δίκαιη νίκη. Στο 9΄ λεπτό ο Γαζής με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 για τον Οδυσσέα, και στο 21΄ πάλι ο Γαζής με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε το 2-0. Στο 31΄ ο Αχέρων μείωσε σε 2-1 με σουτ του Στάικου, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γουριώτης με σουτ έκανε το 3-1. Στο 66΄ σουτ του Στάικου σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ντούκα. Στο 90΄ ο Γαζής  πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ με σουτ και έκανε το τελικό 4-1. Στο 93΄ αποβλήθηκε ο Νάσσης με 2η κίτρινη κάρτα και στο 95΄ πέναλτι που εκτέλεσε ο τερματοφύλακας του Αχέρων Τζίμας σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντούκα.

Άριστη ήταν η η διαιτησία του κ. Ντίτσου και των βοηθών του  κ. Μαζαράκη και κ. Τριανταφύλλου.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Ντούκα, Σάκκος, Παπαδόπουλος, Γουριώτης (85΄Κονιδάρης Κ.), Κατωπόδης (87΄ Μπάλι), Μήτσουρας (75΄ Σταυρόπουλος), Αργυρός, Ταξιαρχιώτης, Κονιδάρης Γ., Τσούκης, Γαζής.
ΑΧΕΡΩΝ: Τζίμας Α., Ιωάννου Σ.(45΄ Κώστας), Νάσσης, Κωτένογλου, Παναγιωτόπουλος, Στάικος, Παπαδόπουλος, Ιωάννου Ι.(75΄ Τσάτσος), Παππάς, Κολοκούρας, Χρήστου.
ΣΑΚΚΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ