Φιλική… εφτάρα για Τηλυκράτη από Παναιτωλικό

Μπορεί η ομάδα του Τηλυκράτη να γνώρισε την ήττα με το βαρύ 7-1 από τον Παναιτωλικό σε φιλική συνάντηση που έγινε στο Αγρίνιο, ωστόσο ο Γιώργος Κατηφόρης έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Βέβαια να τονίσουμε πως ο Παναιτωλικός δεν στερείται κινήτρου καθώς το επόμενο Σάββατο δίνει αγώνα μπαράζ με την Ρόδο για την άνοδο του στην Β’ Εθνική. Το σκορ για τους «κυανοκίτρινους» άνοιξε ο Καραμαλίκης στο 20’ και ο Μανίκας δέκα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0. Ο Χριστοδούλου ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, μείωσε σε 2-1.

Στην επανάληψη ο Παπαποστόλου έκανε στο 47’ το 3-1 και οι Ζουρούδης, Ντελγκάδο σε 75’ και 78΄ ανέβασαν δίκτυ του σκορ στο 5-1. Ο Παπαποστόλου στο 80’ έκανε τα τέρματα της ομάδας του έξι και ο Χαραλαμπάκης στο 86΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Κομεσίδης, Γκόλιας, Παλαιολογος, Χαραλαμπάκης, Κουτσουρές, Μουμίν, Ζορμπάς, Μπελεβώνης, Καραμαλίκης, Μανίκας.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Στογιάνης, Πονηρός, Θεοδοσιάδης, Νάιντος, Κομεσίδης, Δέντσας, Ντελγκάδο, Πασσάς, Ζουρούδης, Παπαποστόλου.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Λιάσκος, Γεωργάκης, Κωστακιότης, Γούλας, Δήμας, Τσαλαπάτας, Χριστοδούλου, Καλογέρης, Μελλισινός, Λιάσκος, Σιδηρόπουλος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Δερμιτζάκης, Γράψας, Σταμουλάκης, Πετούσης Σ. ,Βαρτζιώτης, Κολώκας, Θεράπος.

Γιώργος Γερασίμου