2009 Απριλίου 14 : Prevezasports.gr – Η αθλητική σας ενημέρωση για το νομό Πρέβεζας

Σκυμμένα κεφαλιά, θλίψη και απογοήτευση κυριαρχεί στην Πρέβεζα μετά την ήττα στην Άμφισσα από τον Φωκικό.  Μια ήττα η οποία ήταν κάτι παραπάνω από μισός υποβιβασμός αφού πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να σωθεί η ομάδα. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης βρίσκεται σε εξέλιξη και οι πάντες υποστηρίζουν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πάρουν τους 6 βαθμούς και από εκεί και πέρα να περιμένουν τα άλλα αποτελέσματα.

Από την χθεσινή προπόνηση στις γνωστές απουσίες των Γκαρασίνο, Μπελεβέτη και Μαρκορά ήρθε να προστεθεί και μια νέα. Ο Κοττίκας έχει χτυπήσει στα πλευρά από την αναμέτρηση της Κυριακής και δεν προπονήθηκε ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα βρίσκεται στην διάθεση του Δρακόπουλου.Μάλιστα προπόνηση θα γίνει τόσο την Μεγάλη Τετάρτη όσο και την Μεγάλη Πέμπτη το πρωί και από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα, όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Γιώργος Γερασίμου

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Εθνικού Φιλιππιάδας ενόψει του παιχνιδιού με τον Φωκικό την Τετάρτη του Πάσχα στην Φιλιππιάδα. Οι προπονήσεις των ΄΄κυανόλευκων΄΄ θα συνεχιστούν μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή και οι παίχτες της ομάδας θα έχουν διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ζηρού και ο κ. Λάππας είχε όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του, ακόμη και τον Παλιάγκα που είχε τραυματιστεί από κροτίδα στο κεφάλι στα επεισόδια της Λαμίας και όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά από το Prevezasports.gr  δεν θα ήταν στην διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Κατερίνης. Στο παιχνίδι με τον Φωκικό επανέρχεται και ο Αποστόλης Αβραμίδης που εξέτισε την ποινή του και έτσι ο κ. Νίκος Λάππας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα από τραυματισμούς η τιμωρίες και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του για το παιχνίδι με τον Φωκικό.
ΤΣΩΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ