2009 Απριλίου 21 : Prevezasports.gr – Η αθλητική σας ενημέρωση για το νομό Πρέβεζας

Ο Χαράλαμπος Χρυσοστομίδης είναι λίγες μέρες στον πάγκο του Οδυσσέα Αναγέννησης ωστόσο έχει προλάβει να σχηματίσει σφαιρική άποψη σχετικά με το υλικό που διαχειρίζεται. Βέβαια δεν παύει να είναι το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας των Σερρών και οι εκπλήξεις σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις παραμονεύουν. Ο ίδιος ωστόσο μέσω του PrevezaSports.gr αποκάλυψε πως το άγχος να καταβάλει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ.
«Θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι καθώς η Πρέβεζα καίγεται και παίζει το τελευταίο της χαρτί αύριο. Για εμάς το παιχνίδι είναι σημαντικό αφού χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Ωστόσο παίζουμε εκτός έδρας και θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε αντικειμενικές δυσκολίες. Το άγχος θα είναι με τους γηπεδούχους και πιστεύω πως θα τους επηρεάσει. Πιστεύω το κίνητρο αυτό να λειτουργήσει σαν «μπούμερανγκ» για την ομάδα της Πρέβεζας και να τους… βαρύνει τα πόδια.   Είμαι 10 μέρες εδώ και βλέπω πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Πιστεύω οι απουσίες των Καρυπίδη, Λεωνίδα και Σαββίδη να μην μας επηρεάσουν και όσοι αγωνιστούν να τους αντικαταστήσουν επάξια» τόνισε.

Γιώργος Γερασίμου

Πριν χωνέψουμε καλά καλά το αρνί και συνέλθουμε από τις κραιπάλες των διακοπών του Πάσχα επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση και μάλιστα δυναμικά. Η ΕΠΟ όρισε αγωνιστική προς της Τέταρτη ημέρα του Πάσχα προς απογοήτευση προπονητών, ποδοσφαιριστών και παραγόντων που επέστρεψαν εσπευσμένα από τις διακοπές. Περισσότερα

Με την τελευταία προπόνηση που έγινε σήμερα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού Φιλιππιάδας για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Φωκικό στην Φιλιππιάδα. Ο προπονητής των ΄΄κυανόλευκων΄΄ κ. Νίκος Λάππας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα από τραυματισμούς η τιμωρίες και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του. Μετά την προπόνηση η ομάδα κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης.

Ο κ. Λάππας σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Prevezasports.gr  τόνισε: Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι με τον Φωκικό, και  όλοι έχουν αντιληφτεί την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Έχω εμπιστοσύνη στους παίχτες μου, και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι και θα μείνουμε στην κατηγορία. Καλώ όλους τους φιλάθλους μας να βοηθήσουν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι μέσα σε κόσμια πλαίσια, χωρίς ακρότητες και επεισόδια. Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και πιστεύω ότι όπως κάναμε μέχρι τώρα έτσι θα συμπεριφερθούμε και σε αυτό το παιχνίδι .
ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του παιχνιδιού και όλη η πόλη της Φιλιππιάδας ζει και αναπνέει για αυτό το παιχνίδι αφού είναι το πιο κρίσιμο στην ιστορία του Εθνικού. Αύριο στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν πάνω από 3000 φίλαθλοι από την πόλη της Φιλιππιάδας αλλά και από όλη την ευρύτερη περιοχή και σίγουρα θα αποτελέσουν τον 12ο παίχτη για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Λάππα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 5 ευρώ και όσα έχουν απομείνει οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν πριν την έναρξη του παιχνιδιού στην είσοδο του γηπέδου. Φίλαθλοι του Φωκικού δεν θα υπάρχουν αφού η ομάδα της Άμφισσας δεν ζήτησε εισιτήρια και οι φίλαθλοι του Εθνικού θα μπορούν να κάθονται σε όλες τις θύρες του γηπέδου.
ΤΣΩΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ