2009 Ιανουαρίου 27 : Prevezasports.gr – Η αθλητική σας ενημέρωση για το νομό Πρέβεζας

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Εθνικού Φιλιππιάδας ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την Ζάκυνθο στην Φιλιππιάδα. Η απογευματινή προπόνηση της ομάδας έγινε στο γήπεδο της Νέας Κερασούντας λόγω το ότι το βοηθητικό γήπεδο του Ζηρού λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων όπως και το κυρίως γήπεδο το Δημοτικό βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Λάππας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του αφού επανέρχονται ο Γιώργος Λάππας και ο Σέρβος Νίκιτσα Κόσουτιτς που εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής. Επίσης ο Στέφανος Λαζαρίδης που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΝΕ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και είναι στην  διάθεση του κ. Λάππα.

Β’ ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας
1. Φορτούνα Βαλανιδοράχης 33
2. Α.Ο. Φιλιππιάδας 30
3. Αχερουσία 30
4. ΠΑΣ Κρανιά 27
5. Α.Ο. Καρυάς 27
6. Άγιος Γεώργιος 26
7. Μαραντοχώρι 19
8. Βουβοπόταμος 18
9. Φιλιππιάδα 2004 18
10. Α.Ε. Σαμψούντα 16
11. ΠΑΣ Λευκάτας 13
12. Α.Ο. Κερασώνας
13
13. Α.Ο. Λούτσας 12
14. Α.Ο. Νάρκισσος 5
15. ΠΑΣ Νικόπολη Αποχώρησε
16. ΠΑΣ Φανάρι Αποχώρησε

Α.Ο. Νάρκισσος – ΠΑΣ Νικόπολη 3.0 α.α.

Α.Ο. Καρυάς -ΠΑΣ Λευκάτας 3-0

Α.Ο Κερασώνα -Βουβοπόταμος 3-0

ΠΑΣ Κρανιά -Άγιος Γεώργιος 1-2

Φιλιππιάδα 2004- Μαραντοχώρι 0-1

Α.Ο. Φιλιππιάδας -Αχερουσία 3-0

Α.Ο. Λούτσα- Φορτούνα Βαλανιδοράχης 1-4

Ρεπό Σαμψούντα

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α.Ο. ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ-Α.Ε. ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ

ΠΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗ-Α.Ο. ΚΕΡΑΣΩΝΑ 0-3 Α.Α.

ΠΑΕ ΛΕΥΚΑΤΑΣ-ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ

Α.Ο.ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 2004

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Α.Ο.ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ-Α.Ο.ΛΟΥΤΣΑΣ

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ-ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ

ΡΕΠΟ Α.Ο.ΚΑΡΥΑΣ

Ο Αντώνης Δρακόπουλος έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της Πρέβεζας προς το καλύτερο, τα αποτελέσματα όμως μέχρι στιγμής δεν είναι και τα πλέον θετικά. Περισσότερα

Σαν ΤΑΠ ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ αλλά και ως άνθρωποι που αγαπάμε και υπηρετούμε το ποδόσφαιρο βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε πως γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας αλλοίωσης αποτελέσματος και κατ’ επέκταση ολόκληρου του πρωταθλήματος. Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ είδαμε τον Α΄ βοηθό κ. Παχαρίδη αλλά και τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Τσενεκίδη και οι δυο από τον σύνδεσμο διαιτητών της Δράμας, να στερούν με προκλητικό τρόπο από την ομάδας μας το δικαίωμα να διεκδικήσει επί ίσης όροις την νίκη με τον αντίπαλο μας. Αναφερόμαστε στην φάση του 88’ όταν ο επόπτης Παχαρίδης ακύρωσε λανθασμένα το γκολ του Γκαρασίνο υποδεικνύοντας τον οφ-σάιντ.

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να καταφερθούμε υποτιμητικά προς την αντίπαλο ομάδα. Απεναντίας οι άνθρωποι του Εορδαϊκού είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που κάνουν. Οι… καρποί της οποίας άλλωστε φαίνονται και από την βαθμολογική τους θέση.

Ωστόσο σαν ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ έχουμε κάνει μια προσπάθεια να καταξιωθούμε στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ενώ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προχωρήσαμε σε ένα αξιόλογο για τα δεδομένα μας οικονομικό άνοιγμα. Θα θέλαμε λοιπόν να ξέρουμε αν για το μέλλον μας αποφασίζουν κάποιοι άλλοι, αν το πρωτάθλημα παίζεται στα γραφεία κάποιων… καρεκλοκένταυρων ώστε και εμείς να απαλλαχθούμε από τα άγχη και σκοτούρες.

Πρόεδρος ΤΑΠ ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

Παναγιώτης Τσούτσης

Γιώργος Γερασίμου