2009 Μαΐου 11 : Prevezasports.gr – Η αθλητική σας ενημέρωση για το νομό Πρέβεζας

Δεν τα κατάφερε ο Α.Ο. Πρέβεζας σήμερα και γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από το Ρέθυμνο, και μαζί έχασε και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης,Μπουγιούκας (Βορείου Ελλάδας)
Ο.ΠΕ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ(Μ.Χαχαγιόπουλος): Παπαδάκη, Βλαχάκη, Τουρλίτη, Μυτηληναίου Μαρία, Ζολώτα, Γεωργοπούλου, Δραμιτίνου, Μυτηληναίου Μαργαρίτα,  Αλεξανδράκη, Χατζοπούλου, Κουνδουράκη, Βροντάκη.

Α.Ο.ΠΡΕΒΕΖΑΣ(Π. Ζήσης): Μπράγια, Ντελή, Καραμανίδη, Ροντογιάννη, Πεπόνη, Σάκκου, Βερύκιου (λίμπερο), Παυλίδου, Ηλιοπούλου, Δημητρίου, Οικονόμου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΖΑΝΗ: ΣΑΚΚΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

Σε μία άρτια από κάθε άποψη διοργάνωση στον Πύργο Ηλείας διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι αγώνες στίβου μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων. Η Πρέβεζα συμμετείχε με έξι (6) αθλητές –τριες οι οποίοι προκρίθηκαν  μετά από αγώνες που έγιναν πριν ένα περίπου μήνα στην Κατερίνη Πιερίας.Στους αγώνες συμμετείχαν οι 8 καλύτεροι αθλητές –αθλήτριες σε κάθε αγώνισμα, μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια της Ελλάδας και της Κύπρου.Οι αθλητές από την Πρέβεζα απέδειξαν με τις επιδόσεις τους ότι ο στίβος είναι το άθλημα που δοξάζει την πόλη μας και μας χαρίζει Πανελληνιονίκες.

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε στους αγώνες αυτούς με 2 αθλήτριες :
ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ -4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ στη σφαιροβολία κοριτσιών Γυμνασίων με επίδοση 11,78 μ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-8η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ στα 2000μ κοριτσιών Γυμνασίων με επίδοση 7΄42΄΄.

Οι άλλες συμμετοχές από τον νομό μας ήταν:

ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ στα 3000μ αγοριών Γυμνασίων με επίδοση 9΄33΄΄
ΙΣΠΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ -2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ στο τριπλούν αγοριών Γυμνασίων με επίδοση 12,68μ
ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ -2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ στο εξαθλο αγοριών Γυμνασίων με 4087 βαθμούς
ΠΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-6ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ στα 400μ αγοριών Λυκείων με επίδοση 51΄΄80.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας  ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τα παιδιά για τις Πανελλήνιες νίκες τους.ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ την αρχηγό της αποστολής κ. ΑΓΑΘΗ-ΤΕΦΑ Ιφιγένεια για την άποψη στάση της απέναντι στα παιδιά μας τόσο στο χώρο διαμονής όσο και στο Στάδιο που κάθε στιγμή ενθάρρυνε και εμψύχωνε τους αθλητές.ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τον προπονητή – συνοδό των παιδιών ΜΑΝΩΛΗ ΜΥΛΩΝΑ που μετά τους Ολυμπιονίκες και Παγκοσμίου επιπέδου αθλητές που έχει αναδείξει, συνεχίζει να είναι κοντά στα παιδιά μας και να τα καθοδηγεί στον κόσμο του ωραίου και του αληθινού, τον κόσμο των αξιών του κλασικού αθλητισμού.
ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τον προπονητή ΓΕΩΡΓΟΠΕΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και την προπονήτρια ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ που είναι συνέχεια κοντά στα παιδιά μας.

Είναι καιρός οι Φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να σταθούν κοντά στην προσπάθεια των ανθρώπων που ασχολούνται με τον κλασικό αθλητισμό και εδώ και πολλά χρόνια είναι μόνοι.

Κώστας Συμεωνίδης