2009 Μαΐου 21 : Prevezasports.gr – Η αθλητική σας ενημέρωση για το νομό Πρέβεζας

Ο Α.Π.Σ. Εθνικού Φιλιππιάδας καλεί σε τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη του σωματείου την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 7.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Φιλιππιάδας με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Προεδρείου Γ,Σ. και Εφορευτικής Επιτροπής. 2. Απολογισμός Δ.Σ. 3. Απολογισμός του ΤΑΠ Εθνικού Φιλιππιάδας.

4. Εκλογή Προέδρου Διοικητικής και Διαχειριστικής Επιτροπής ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΥ

Φιλιππιάδας και μελών αυτής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα Πέμπτη 28 Μαΐου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΣΑΚΚΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ-ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η Δόξα Κρανούλας θα είναι η άλλη ομάδα, εκτός του Εθνικού Φιλιππιάδας,  που θα εκπροσωπεί την Ήπειρο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο και πλέον κάνει σχέδια για τη νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Πέρυσι χάθηκε η άνοδος την τελευταία αγωνιστική όπου δε κατάφερε να νικήσει τον Ακαρνανικό Φυτειών εκτός έδρας αλλά φέτος πραγματοποιήθηκε το όνειρο της ομάδας.

Πλέον καταστρώνονται τα σχέδια της ομάδας για μια επιτυχημένη εμφάνιση στη νέα κατηγορία. Αρχικά το θέμα προπονητή είναι αυτό που απασχολεί τους διοικούντες να φημολογείται πως έχουν πλησιάσει τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Λάδια να αναλάβει τα ηνία της ομάδας χωρίς όμως να απομακυνθεί ο Ανέστης Ζώης ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για την επιτυχία της ομάδας.

Εμείς ως PrevezaSports να ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Δόξα Κρανούλας και να κάνει μια επιτυχημένη πορεία στη κατηγορία της Γ’Εθνικής.

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία σημειώθηκε από τους παλαιστές του Δήμου Φιλιππιάδας, καθώς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων Ελληνορωμαϊκής Πάλης ο αθλητής Βλάρας Κων/νος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 55 kgr. Ο αθλητής του «Αθλητικού Κέντρου Πάλης Δήμου Φιλιππιάδας», δικαίως πλέον χαρακτηρίστηκε 3ος Πανελληνιονίκης, αφού στην κατηγορία των 55 kgr, αφενός μεν προκρίθηκε ως πρώτος στο τοπικό πρωτάθλημα Εφήβων, που διεξήχθηκε στην Πάτρα στις 3 Μαΐου, αφετέρου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ίδιας κατηγορίας, που διεξήχθηκε στο Βόλο στις 8 & 9 Μαΐου 2009.

Αξίζει, βεβαίως να σημειωθεί ότι ο χάλκινος πρωταθλητής φοίτησε στο αθλητικό τμήμα πάλης του 1ου Γυμνασίου Φιλιππιάδας, ενδεικτικό της πολύ καλής προσπάθειας που γίνεται από τους καθηγητές και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Νομού μας.

Όπως ήταν φυσικό τα συγχαρητήρια στον αθλητή, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Προπονητή του Συλλόγου κ. Δημήτριο Φ. Λάκκα, απέδωσε ο Δήμαρχος Φιλιππιάδας κ. Δημήτριος Γιολδάσης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των παλαιστών του Δήμου Φιλιππιάδας.

Θεόδωρος Τσώλας