Notice: Undefined index: auth in /home/prevezasportsgr-4550/public_html/prod/wp-content/mu-plugins/index.php on line 5
2009 Μαΐου 3 : Prevezasports.gr - Η αθλητική σας ενημέρωση για το νομό Πρέβεζας - Preveza Sports

2009 Μαΐου 3 : Prevezasports.gr – Η αθλητική σας ενημέρωση για το νομό Πρέβεζας

Μια πετυχημένη χρονιά έκλεισε σήμερα στις Σέρρες για τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Οι ΄΄κυανόλευκοι΄΄ παρά τις απουσίες των τιμωρημένων Μαγκλάρα, Μούτα, Μπασιούκα, Αβραμίδη και του Παλιάγκα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών και θα μπορούσαν να είχαν φύγει από τις Σέρρες με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Μολιχιτούδης (Θεσσαλονίκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχαλίδης, Ταϊρίδης (Θεσσαλονίκης)
Οδυσσέας Αναγέννησης: Σαμουιλίδης, Καρυπίδης, Λεωνίδας, Τσεμπερίδης, Σιδηρόπουλος (83’ Πάκανος), Σιαλμάς (57’ Ξανθόπουλος), Παναγιωτίδης (49’ Γαϊδαρτζής), Τριανταφυλλάκος, Σαμαράς, Μπαργκάν, Αμαραντίδης.
Εθνικός Φιλιππιάδας: Σταυράκης, Νοβάκοβιτς, Καταγής, Πάνου, Λέντζους, Κόλινς, Κλεισούρης (77’ Βλάχος), Κόσουτιτς, Λαζαρίδης, Κοσμάς (71’ Καραμπίνας), Λαππάς (85’ Σκαμαντζούρας).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αμαραντίδης, Λεωνίδας, Λάππας.

ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ευχαριστούμε θερμά τον καλό μας φίλο από τις Σέρρες και την ιστοσελίδα www.serresgoal.gr κ. Δημήτρη Σιαπαρδάνη για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού από το σημερινό παιχνίδι.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ 5-1

ΒΟΛΙΣ-ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ 3-3

ΑΝΑΤΟΛΗ-ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 3-0

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ-ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ 3-1

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ 4-1

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ 3-0

Α.Ε.ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΚΡΟΝΟΣ 3-0 α.α.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ 0-4

ΡΕΠΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ

ΣΑΚΚΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΑΕ ΛΕΥΚΑΤΑΣ-Α.Ε.ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ   ΑΝΕΒΛΗΘΗ ΑΕΣ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ-Α.Ο. ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ  3-0   α.α. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ-Α.Ο.ΚΑΡΥΑΣ    3-1 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ-Α.Ο.ΚΕΡΑΣΩΝΑΣ    1-0 Α.Ο.ΛΟΥΤΣΑΣ-ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ    0-10 Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 04    2-0 ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΠΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗ   3-0  α.α. ΡΕΠΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΑΚΚΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ


Αποκλειστική συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας, μας παραχώρησε ο αρχηγός του Εθνικού Φιλιππιάδας Κώστας Λέντζος όπου μας μίλησε για όλους και για όλα.
PREVEZASPORTS: Μια πετυχημένη χρονιά με την παραμονή της ομάδας σου στην Γ΄ Εθνική, αφού άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος έκλεισε. Πως είδες την φετινή πορεία του Εθνικού;
Κ.ΛΕΝΤΖΟΣ: Η Γ΄ Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία, και για εμάς ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αφού ήταν και η πρώτη μας συμμέτοχη στην κατηγορία. Πιστεύω όμως ότι η πορεία του Εθνικού ήταν πολύ καλή και ήμασταν η ομάδα έκπληξη της κατηγορίας.
PREVEZASPORTS: Ο Εθνικός κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Γ΄ Εθνική την προτελευταία αγωνιστική. Ποιοι πιστεύεις ότι ήταν οι λόγοι που δεν τα κατάφερε νωρίτερα;
Κ.ΛΕΝΤΖΟΣ: Ένας λόγος, και πιστεύω ότι ήταν και ο κυριότερος ήταν η πολύ κακή κατάσταση του γηπέδου μας. Το γήπεδο μας ήταν εντελώς ακατάλληλο και το μόνο που δεν μπορούσε να παιχτεί ήταν ποδόσφαιρο, και αυτό το πληρώσαμε σε πολλά παιχνίδια που χάσαμε πολύτιμους βαθμούς.
PREVEZASPORTS: Εκτός από το γήπεδο τι άλλα προβλήματα υπήρχαν φέτος στον Εθνικό Φιλιππιάδας;
Κ.ΛΕΝΤΖΟΣ: Όπως προανέφερα για εμάς η Γ΄ Εθνική ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία και η ομάδα χρειαζόταν καλύτερη οργάνωση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει πιο άνετα στις δυσκολίες της κατηγορίας.
PREVEZASPORTS: Οι άλλες δυο ομάδες της Ηπείρου, ο ΠΑΣ Πρέβεζα και η Αναγέννηση Άρτας δεν τα κατάφεραν να μείνουν στην κατηγορία. Ποιοι πιστεύεις ότι ήταν οι λόγοι;
Κ.ΛΕΝΤΖΟΣ: Όπως όλοι ξέρουμε το μεγάλο  πρόβλημα της Αναγέννησης ήταν το οικονομικό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί από το πρωτάθλημα. Όσο αφορά τον ΠΑΣ Πρέβεζα πιστεύω ότι προσπάθησε πολύ μέχρι το τέλος αλλά τα τελευταία παιχνίδια ήταν πολύ άτυχα για την ομάδα. Εμείς σαν ομάδα σίγουρα δεν χαρήκαμε με την πτώση της Αναγέννησης και του ΠΑΣ Πρέβεζα αφού είναι ομάδες κοντινές και δικές μας και στην περιφέρεια της Ηπείρου.
PREVEZASPORTS: Τον Ιανουάριο ο Εθνικός αποδέσμευσε 13 ποδοσφαιριστές και απόκτησε 6 νέους. Πιστεύεις ότι αυτές οι μεταγραφές βοήθησαν σημαντικά την ομάδα σου ώστε να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική;
Κ.ΛΕΝΤΖΟΣ: Μπορεί οι μεταγραφές να ήταν έξι στον αριθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βοήθησαν όλοι ώστε ο Εθνικός να παραμείνει στην κατηγορία. Από τις έξι μεταγραφές τους τρεις είδαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο που πιστεύω ότι βοήθησαν σημαντικά την ομάδα.
PREVEZASPORTS: Πιστεύεις ότι σημαντικό ρόλο στην παραμονή σας στην Γ΄ Εθνική έπαιξε και ο προπονητής σας ο κ. Νίκος Λάππας ο οποίος ήταν για έκτη χρονιά φέτος στον πάγκο του Εθνικού και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μέσα στην ομάδα, και έκανε και τις σωστές επιλογές ποδοσφαιριστών ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της;
Κ.ΛΕΝΤΖΟΣ: Πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο όσο αφορά την παραμονή μας έπαιξε και ο προπονητής μας. Για να στηθεί μια ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο χρειάζεται έναν προπονητή, έτσι για εμάς ήταν ο κ. Λάππας. Με τις γνώσεις του στον χώρο και γνωρίζοντας τον κάθε παίχτη έναν-έναν, καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στα παιχνίδια κερδίζοντας τους βαθμούς.
PREVEZASPORTS: Το συμβόλαιο σου λήγει. Τι σκέπτεσαι ενόψει της νέας χρονιάς; Θα παραμείνεις στον Εθνικό;
Κ.ΛΕΝΤΖΟΣ: Ακόμη δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα και είναι λίγο νωρίς να απαντήσω με σιγουριά για την νέα σεζόν. Σίγουρα όμως ύστερα από σκέψη και αν υπάρχουν οι καλύτερες προϋποθέσεις δεν θα αργήσει να έρθει και η σίγουρη απάντηση.
PREVEZASPORTS: Οι φίλαθλοι του Εθνικού κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια αποτέλεσαν τον 12ο παίχτη της ομάδας. Τι μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις μέσα από το Prevezasports;
Κ.ΛΕΝΤΖΟΣ: Οι φίλαθλοι ήταν σε όλους τους αγώνες συναρπαστικοί και έδιναν κουράγιο στην ομάδα ακόμη και μετά από ήττες. Ζούσαν το κάθε παιχνίδι με δυνατό παλμό και δεν έλειψαν από κανένα παιχνίδι. Το μήνυμα που έχω να τους στείλω σαν αρχηγός είναι να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα και να είναι συνεχώς δίπλα της.

PREVEZASPORTS: Ο Εθνικός φέτος ήταν νεοφώτιστος στην Γ΄ Εθνική και χωρίς χρέη προηγούμενων ετών.Υπήρξαν οικονομικά προβλήματα και αν την νέα χρονιά τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για την ομάδα σου;
Κ.ΛΕΝΤΖΟΣ: Οικονομικά προβλήματα υπάρχουν στις περισσότερες  ομάδες, αλλά η διοίκηση του Εθνικού προσπάθησε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη αφού θα γνωρίζουν πως πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτά που τους περιμένουν.
PREVEZASPORTS: Την φετινή σεζόν σίγουρα έγιναν κάποια λάθη, ίσως λόγω της απειρίας, που όμως δεν στοίχισαν στην ομάδα σου. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξει την νέα σεζόν ώστε η ομάδα σου να έχει μια ακόμη καλύτερη πορεία στην Γ΄ Εθνική;
Κ.ΛΕΝΤΖΟΣ: Όπως προανέφερα η ομάδα ήταν νεοφώτιστη και αυτό ήταν λογικό να επιφέρει και λάθη, σίγουρα όμως ήταν μικρά και δεν στοίχισαν στην ομάδα. Επειδή όμως μάσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε, αυτά δεν πρέπει να επαναληφτούν την νέα χρονιά. Για μια καλύτερη παρουσία στην Γ΄ Εθνική την νέα σεζόν, και μια επιτυχή νέα χρονιά χρειάζεται πρώτα από όλα να γίνει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου και αλλαγή χλοοτάπητα, νέα βοηθητικά γήπεδα για προπόνηση και καλύτερη οργάνωση γενικά.
PREVEZASPORTS: Κώστα σε ευχαριστώ πολύ.
Κ.ΛΕΝΤΖΟΣ: Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την αγάπη τους και την στήριξη που μας πρόσφεραν. Τον πρόεδρο, την διοίκηση, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την καλή πορεία της ομάδας και το καλό κλίμα που υπήρχε, καθώς και τους κοντινούς μου ανθρώπους για την υπομονή που έδειξαν.
ΚΟΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ