2009 Μαΐου 9 : Prevezasports.gr – Η αθλητική σας ενημέρωση για το νομό Πρέβεζας

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γεννήθηκε το Φεβρουάριου του 1977 και κατάγεται από το Ριζοβούνι Πρέβεζας. Έχεις ύψος 2,02 και αγωνίζεται στην θέση του φοργοουρντ. Περισσότερα

O Kosutic με την φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας

Όπως εδώ και καιρό σας είχαμε ενημερώσει από το PrevezaSports.gr ο Νίκιτσα Κόσουτιτς του Εθνικού Φιλιππιάδας, έχει μπει στο … μάτι του Λεβαδειακού. Ο Τεχνικός διευθυντής των Βοιωτών, Δημήτρης Φαράντος είχε παρακολουθήσει μάλιστα τον παίκτη αγωνιζόμενο στην εντός έδρας αναμέτρηση του Εθνικού με τον Φωκικό και είχε διαπιστώσει ιδίοις όμαση, τις άριστες κριτικές που τον συνοδεύουν . Ο Σέρβος μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας και το μοναδικό γκολ της ομάδας του.

Τότε ήταν που ο Φαράντος… άναψε το πράσινο φως για τον 22χρονό και άρχισαν άμεσα οι διαπραγματεύσεις τόσο με τον ίδιο όσο και τον μάνατζερ του. Αρχικά οι Βοιωτοί δεν έδειχναν να εξετάζουν ιδιαίτερα σοβαρά την περίπτωση του, ωστόσο το κύμα φυγής από την ομάδα της Λιβαδειάς είναι τέτοιο που τους υποχρεώνει να αναζητήσουν παίκτες για την στελέχωση του ρόστερ. Ο μάνατζερ του παίκτη από την πλευρά του κάνει έρευνα αγοράς προκειμένου να καταφέρει να βρει στον πελάτη του την λύση που θα του εξασφαλίσει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής. Οι ανακοινώσεις πάντως αναμένεται να καθυστερήσουν κάπως αφού ο Κομπότης μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει τις μεταγραφές μαζεμένες.

Γιώργος Γερασίμου