2009 Φεβρουαρίου 20 : Prevezasports.gr – Η αθλητική σας ενημέρωση για το νομό Πρέβεζας

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ο Σαλαπάτας και ο Μελισσινός που εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής επιστρέφουν στον Τηλυκράτη στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ακαρνανικό. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Γιώργος Κατηφόρης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον τραυματία Καλογέρη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Χωρίς προβλήματα ο Απόλλων Πάργας υποδέχεται την Κυριακή τον Άραχθο Παχυκαλάμου. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Βέκιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς η τιμωρίες αφού εξέτισαν την ποινή τους και επανέρχονται οι Γεράκης και Κατσαούνης. Ο Απόλλων προέρχεται από δυο μεγάλες εκτός έδρας νίκες και σίγουρα η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα ύψη.

ΑΜΒΑΡΚΙΚΟΣ: O Αμβρακικός Βόνιτσας δίνει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στα Γιάννενα με την ΑΕ Γιάννενα που έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία αλλά μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι για τον Αμβρακικό και τους παίχτες του κ. Άρη Φερεντίνου.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ: Ο Θρίαμβος Λούρου έχει ρεπό και θα πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Κρόνο Αργυράδων που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Σάκκος Βησαρίων

Βαρύς έπεσε ο πέλεκης της πειθαρχικής επιτροπής στην Πρέβεζα για τα επεισόδια στο αγώνα με την Δόξα Δράμας. Περισσότερα

Με την τελευταία προπόνηση που έγινε σήμερα στο ξερό γήπεδο της Νέας Κερασούντας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού Φιλιππιάδας Περισσότερα