2009 Φεβρουαρίου 9 : Prevezasports.gr – Η αθλητική σας ενημέρωση για το νομό Πρέβεζας

Δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι ο Εθνικός Φιλιππιάδας με τον Θερμαϊκό και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με τον τερματοφύλακα του Εθνικού Άγγελο Σταυράκη, που έπαιξε μετά από πολύ καιρό, να είναι σε πολύ καλή ημέρα και όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν θετικός και κράτησε την εστία του ανέπαφη. Περισσότερα

Φάση από τον αγώνα Αναγ.Γιαννιτσών-ΠΑΣ Πρέβεζα 0-2

Προπόνηση για όσους δεν αγωνίστηκαν στα Γιαννιτσά και χαλάρωμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα του ΠΑΣ Πρέβεζα. Η ομάδα προπονήθηκε στις 9 το πρωί και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το απόγευμα όταν και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Το κλίμα όπως άλλωστε είναι λογικό και μετά το πρώτο «διπλό» της περιόδου στα Γιαννιτσά ήταν πανηγυρικό. Οι ποδοσφαιριστές αποκτούν πλέον εμπιστοσύνη στα πόδια τους και το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας είναι το πλέον καθοριστικό μέχρι το επόμενο φυσικά. Ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Δρακόπουλος βρίσκεται στην Αθήνα για την διευθέτηση κάποιων προσωπικών του ζητημάτων.
Παράλληλα εκεί που η αποθεραπεία του Νίκιτς πήγαινε από το καλό στο καλύτερο και όλα έδειχναν πως θα δώσει το παρών στο γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής,  ωστόσο χθες του ήρθε χαρτί για να υπηρετήσει την στρατιωτική θητεία. Έτσι ο ποδοσφαιριστής ζήτησε και πήρε άδεια Τετάρτη και Πέμπτη προκειμένου να μεταβεί στην χώρα του. Στο μεταξύ και ο Κοττίκας έτρεξε μόνος τους καθώς οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς δεν υποχώρησαν και έτσι ο νεαρός θα δοκιμάσει και πάλι να μπει σε κανονικό πρόγραμμα από την ερχόμενη Τετάρτη.

Γιώργος Γερασίμου

Μπράγια Μαρία

PREVEZASPORTS: Μαρία καταρχήν σε ευχαριστώ για αυτή σου την συνέντευξη στο prevezasports.gr. Περισσότερα

ΛΑΠΠΑΣ: Καταρχήν ευχαριστώ την Δημοτική αρχή της Άρτας και τους υπάλληλους του σταδίου για τις ενέργειες τους ώστε να είναι το γήπεδο έτοιμο σήμερα να αγωνιστούμε. Ευχαριστώ επίσης τους φιλάθλους της Άρτας και τους φιλάθλους του Εθνικού για την συμπαράσταση τους στην ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε καλοί αλλά κρατήσαμε το μηδέν. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η απόδοση μας ανέβηκε και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Ήταν ένα οριακό παιχνίδι, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς να μιλάμε για παραμονή και να βγάλουμε συμπεράσματα. Πιστεύω ότι πρέπει να πιάσουμε τους 42 βαθμούς η ακόμη και να τους ξεπεράσουμε. Τέλος συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές μου.

ΚΟΛΛΙΝΣ:
Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το σημερινό για εμάς αφού έπρεπε να πάρουμε την νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση μας δεν ήταν καλή αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και ανεβάσαμε την απόδοση μας και πήραμε μια δίκαιη νίκη στο τέλος. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για μείνει ο Εθνικός στην κατηγορία.